Tehoa, datan hallintaa, kasvua

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa.Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab

Teknologiat ja alustaratkaisut

Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Ut a nisl id ante tempus hendrerit. Suspendisse potenti. Cras id dui. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

Valmistavan teollisuuden ratkaisumme tuovat tehokkuutta läpi koko tilaus- toimitusketjun, lisää myyntiä ja tyytyväisemmät asiakkaat.

Adafyllä on pitkä kokemus valmistavan teollisuuden ohjelmistoratkaisuista, jotka tukevat liiketoiminnan kehittymistä ja luovat lisäarvoa koko valmistavan teollisuuden arvoketjulle. 

Olemme rakentaneet asiakkaillemme monipuolisia koko tilaus-toimitusketjun kattavia digitaalisia ratkaisuja kuten mm. integraatiopalvelukerros, toimittaja- ja asiakasportaalit, varaosaverkkokauppa, sähköinen konekortisto ja mittauspöytäkirjat.

Skaalautuvat ja tietoturvalliset integraatioratkaisut, kuten Adafy palvelukerros mahdollistavat datasiilojen purkamisen, prosessien automatisoinnin, monitoimittajaympäristön hallinnan ja paljon muuta.

Integraatiopalvelukerroksen avulla järjestelmät eivät nivoudu kiinteästi yhteen, järjestelmien vaihtaminen taustalla on helpompaa, eikä muutos aiheuta ongelmia muihin integraatioihin. Ratkaisu perustuu avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin, joiden avulla vältetään toimittajaloukkua.

Phasellus accumsan cursus velit. Sed lectus. Fusce neque.

Phasellus gravida semper nisi. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Fusce neque. Fusce vel dui.

10 vuotta, yli sata projektia

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa.  

Tutustu projekteihimme

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Ajankohtaista

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja