Tehokkuutta läpi koko tilaus- toimitusketjun, lisää myyntiä ja tyytyväisemmät asiakkaat

  • Taustajärjestelmissä (ERP, PDM, CRM jne) piilevän datan täysimääräinen hyödyntäminen.
  • Tilaus-toimitusketjun tehostaminen ja prosessien automatisointi.
  • Valmistus- ja myyntikumppaneiden ohjaaminen ja hallinta.
  • Skaalautuvat verkkopalvelut, after sales ja varaosakauppa verkossa.

Konepajateollisuuden digitalisaatio on alkanut

Suomalainen valmistavan teollisuuden kasvu on perustunut vahvalle teknologia- ja konepajaosaamiselle. Kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan laajentaminen after salesiin, lisäpalveluihin ja vaikkapa varaosakauppaan tuovat uusia kasvun mahdollisuuksia. Siirtyminen laite- tai konetoimittajasta laajempaan palvelurooliin vahvistaa sekä asiakaskokemusta että taloudellista kannattavuutta.

Automatisoimalla suunnittelun, hankinnan ja valmistuksen välistä datan siirtymistä saadaan nopeutettua toimitusaikoja, vähennettyä virhetoimituksia ja parannettua tiedonkulkua myös asiakkaalle.

Mihin teknologioihin ja ratkaisuihin kehitys perustuu

Varaosaverkkokauppa ja asiakasportaalit

Asiakkaiden tehokkaampi palveleminen, parempi tavoitettavuus ja verkossa asioiminen parantavat asiakaskokemusta ja tuovat lisämyynnin mahdollisuuksia. Tämä on toteutettava niin, että manuaalisia sisäisten prosessien vaiheita karsitaan ja automatisoidaan ja ratkaisut mahdollistavat skaalautumisen ja koko tilaus- toimitusprosessin vaiheittaisen digitalisoinnin.

Soveltuvat teknologiat, turvalliset pilvipalvelut ja toimialalla koetellut ratkaisut ovat jo tarjolla. Me Adafyllä olemme olleet asiakkaidemme tukena rakentamassa uusia verkkopalveluja, portaaleja ja varaosaverkkokauppoja, jotka on suunniteltu juuri valmistavan koneteollisuuden tarpeisiin.

Valmistuskumppaniverkoston hallinta

Toimittajaportaali mahdollistaa valmistuskumppaneiden kanssa tehokkaan tiedonkulun ja automatisoidun seurannan, varmistaa ajantasaisen dokumentaation jakelun ja sujuvoittaa ostotilausprosessia merkittävästi. Manuaalisia ja muistin varaisia vaiheita saadaan poistettua, automaattisia muistutuksia toteutettua ja osatoimitusten hallinta helpottuu. Toimittajaportaali ja hankinnan automatisoidut prosessit mahdollistavat toiminnan skaalautumisen tehokkaasti.

Myös valmistuskumppaneille portaalin käyttäminen vähentää sähköposteja ja dokumenttien tallentamista moneen paikkaan. Portaalin käyttäminen on sujuvaa single sign on -kertakirjautumisen ansiosta kumppaniorganisaation omia käyttäjätunnuksia hyödyntäen.

Koneyksilötiedon hallinta

Product Instance Management (PIM) ja digitaalinen konekortisto kokoavat keskitetyn haun ja näkymien piiriin tiedot koneyksilöä koskien lukuisista tietolähteistä ja järjestelmistä koko koneen elinkaaren ajalta. Tehokkaasta koneyksilötiedon hausta hyötyvät sekä suunnittelu, tuotekehitys, myynti ja huolto.

Manuaalisten kokoonpano- ja asennuspöytäkirjojen digitalisointi voi toimia ensimmäisenä askeleena koneyksilötiedon hallintaan. 

Modernit teknologiat ratkaisujen takana

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa. Pidämme huolta että pysymme ajan tasalla moderneista teknologioista ja toimivista ratkaisuista.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja