.NET ja vielä kerran .NET

.NET-ohjelmointi on Adafyn sydän. Kaikkia Adafyn työntekijöitä yhdistää intohimo ohjelmointiin ja .NET-kehitykseen.

Hyödynnämme lähes poikkeuksetta kaikessa kehitystyössämme .NET-ohjelmointikieliä jollain asteella. Oli sitten kyseessä asiakkaalle räätälöity Azure -pohjainen integraatioratkaisu, sovellus tai ohjelmistotaloille tuotettava alihankintapalvelu.

Kokemusta +200 vuotta

.NET-ohjelmointi on Adafyn ydin ja intohimo .NET-ohjelmointia kohtaan on asia, joka yhdistää kaikkia asiantuntijoitamme.

C# ja VB.NET ovat pääasialliset työkalut ja olemme olleet rakentamassa .NET-pohjaisia sovelluksia jo .NET:n ensimmäistä versioista lähtien.

Uskallamme sanoa: tämä me osataan.

Ratkaisumme

Web ja mobiili

Web on tänä päivänä sovellusten pääasiallinen ajoalusta. Adafyssä toteutamme Web sovelluksia käyttäen suosituimpia JavaScript -kirjastoja ja hyödyntämällä Blazor UI -teknologiaa.

Blazorin avulla Web -sovelluksia on mahdollista tuottaa pelkästään selaimessa pyörivinä WASM-sovelluksina tai palvelinta ja selainta
tehokkaasti yhdistelevinä Frontend & Backend -sovelluksina.

Mobiilisovelluksissa käytämme Xamarin -ohjelmistoalustaa. Xamarin on Microsoftin omistama avoimen lähdekoodin alusta, jolla on mahdollista rakentaa eri mobiilialustoilla (Android, iOS) toimivia sovelluksia.

Xamarinin avulla sovellus pystyy hyödyntämään laitteen omia ominaisuuksia, kuten paikannusta ja Bluetooth- yhteyksiä. Xamarin -alustassa ohjelmointi tapahtuu .NET-työkalujen avulla, joten ohjelmien kehittäminen ei vaadi alustakohtaista ohjelmointikielen tuntemusta ja samasta lähdekoodista pystytään tuottamaan niin Android-, kuin iOS -sovelluskin.

Windows

Adafy on kokenut Windows -työpöytäsovellusten toteuttaja. Olemme tuottaneet työpöytäsovelluksia Windows Forms, WPF ja WinUI -frameworkien avulla ja meiltä löytyy pitkä historia työpöytäsovellusten ohjelmoimisesta.

Tablet ja mobiililaitteiden yleistymisen myötä työpöytäsovellusten osuus on ollut vähenemään päin, mutta edelleen paljon suorituskykyä vaativat sovellukset on järkevintä ja tehokkainta toteuttaa Windows -työpöytäsovelluksina.

Asiakkaidemme tarpeisiin muotoillut ratkaisut

Syvällinen teknologiaosaaminen mahdollistaa vaativat ratkaisut jotka ovat tyypillisesti liiketoimintakriittisiä, edellyttävät korkeaa tietoturvallisuutta ja mahdollistavat toiminnan tehokkaan skaalautumisen.

Ratkaisuja integraatioihin, verkkopalveluihin ja toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja