Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle

Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia paalutuslaitteita ja tarjoaa niihin liittyviä asiantuntija- ja elinkaaripalveluita. Junttanin tuotevalikoima koostuu maailman johtavista lyöntipaalutuskoneista, monikäyttö- ja porauskoneista, sekä hydraulijärkäleistä, kairoista ja voimayksiköistä.

Tuotteet valmistetaan yrityksen päätoimipisteessä Kuopiossa, mutta markkina-alue ja jakeluverkosto on maailmanlaajuinen. Junttanilla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Iso-Britanniassa.

Projektin lähtökohdat

 

”Kehitysyhteistyömme Adafyn kanssa on osa laajempaa Junttanin liiketoiminnan teknologiakehitysohjelmaa. Olemme hakeneet meille sopivia innovatiivisia ja ammattitaitoisia teknologiakumppaneita, jotka haluavat olla mukana Junttanin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa digitalisaatiostrategian toteutuksessa.

Junttanilla on hieno historia, asiakaspohja, kehityskulttuuri ja kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Digitaaliset teknologiat ja käytettävissä oleva konedata halutaan valjastaa tukemaan liiketoimintamme kasvua ja kehittymistä. Uskon, että Adafy tarjoaa meille hyvää teknologia-asiantuntemusta ja näkemyksellisiä ratkaisuja tässä tavoitteessamme.”

Roni Ryyppö, Chief Technology Officer, Junttan Oy

Yhteistyö Junttanin kanssa syventää Adafyn kokemusta valmistavan teollisuuden yritysten parissa

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että Junttan oman alansa edelläkävijänä valitsi meidät kehityskumppanikseen. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja osoittaa arvomme myös Junttanille nyt käynnistyvän yhteistyön aikana. Toimintatapaamme kuuluu se, että pyrimme toimittamaan asiakkaalle nopeasti konkreettisia hyötyjä ja olemme tottuneet työskentelemään monitoimittajaympäristössä asiakkaan muidenkin järjestelmäkumppaneiden kanssa.

Adafyllä on vankkaa kokemusta mm. skaalautuvien integraatioratkaisujen toimittamisesta. Aloitammekin yhteistyömme Junttanin kanssa juuri niistä ja odotamme innolla, millaisia uusien teknologioiden sovellusmahdollisuuksia eteemme vielä tuleekaan.”

 

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja, Adafy Oy  

Yhteistyö ketterästi liikkeelle, tavoitteena pitkäaikainen kumppanuus

Pyrimme ratkaisutoimittajana aina siihen, että asiakas saa jo ensimmäisten yhteistyökuukausien aikana konkreettisia hyötyjä. Kun liikkeelle on päästy, tiiviissä yhteistyössä tehdään kehitysroadmapia ja suunnittelua siitä, mihin haasteeseen seuraavaksi tartutaan. Näin alkaa kehittyä jatkuvan kehittämisen malli, jossa Adafy tarjoaa asiakkaalle näkemyksensä ja teknologiaosaamisensa ja asiakas ohjaa kehitystä itselleen merkittäviin asioihin.

Aito kumppanuus syventyy yhdessä tekemällä.

Teknologiat ja ratkaisut

"Olemme hakeneet meille sopivia innovatiivisia ja ammattitaitoisia teknologiakumppaneita, jotka haluavat olla mukana Junttanin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa digitalisaatiostrategian toteutuksessa."

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...
Innovatiiviset propulsioratkaisut yhdistettynä innovatiiviseen digitaaliseen kehittämiseen Steerprop Oy on laivojen propulsiojärjestelmiä kehittävä ja valmistava yritys,...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja