Manuaalisten lomakkeiden ja pöytäkirjojen siirtäminen älykkääseen digitaaliseen muotoon

  • Mahdollistaa koneyksilödatan keräämisen keskitetysti ja hyödyntämisen koneen elinkaaren alusta alkaen
  • Manuaaliset paperilomakkeet ja pöytäkirjat jäävät pois, lomakkeet pystyy täyttämään esimerkiksi tabletilla tai kannettavalla tietokoneella
  • Työntekijöitä pystytään ohjeistamaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä
  • Koneyksilön data kootaan yhdenmukaisesti ja hyödynnettävässä muodossa

Koneyksilöiden datan hallinta tehostaa ja luo arvoa

Olemme toteuttaneet valmistavan teollisuuden asiakkaillemme räätälöityjä konekortisto- ja elinkaaren aikaisen datan kokoamisen ratkaisuja. Ratkaisu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja taustajärjestelmävaatimusten mukaisesti. 

Kehitystyö voidaa aloittaa esimerkiksi koneyksilön elinkaaren alusta, eli toteuttamalla kokoonpanon tai asennuksen käyttöliittymä, jolla digitalisoidaan kokoonpano- tai asennuspöytäkirjat ja huolehditaan henkilöstön ohjeistamisesta. Koneyksilödata alkaa kertymään heti alusta lähtien.

Räätälöityjä lomake- tai pöytäkirjapohjia voidaan rakentaa myös käyttöönottoja ja huoltoja varten: mittausdata kootaan yhdenmukaisesti digitaaliseen muotoon ja saadaan koottua koneyksilön tietoihin. 

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Mihin teknologioihin ja ratkaisuihin kehitys perustuu

Asennus- ja kokoonpanopöytäkirjat sekä huollon raportit räätälöitynä ratkaisuna

Adafyn lomakeratkaisu valmistavalle teollisuudelle sisältää toimintoja, jotka on valmiiksi mietitty kokoonpanon, asennuksen tai huollon tarpeista lähtien. Ratkaisun pohjana on joustavasti räätälöitävä lomake-editori, joka mahdollistaa aina tarpeen mukaisten lomake- ja pöytäkirjapohjien laatimisen. 

Suurin hyöty saavutetaan, kun koneyksilötiedot kootaan yhteen näkymään koko elinkaaren ajalta konekortistoon. Tarvittava koneyksilöiden rakennetieto ja elinkaaren aikainen muu data kootaan useasta eri taustajärjestelmästä konekortistoon.

 

Modernit teknologiat ratkaisujen takana

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa. Pidämme huolta että pysymme ajan tasalla moderneista teknologioista ja toimivista ratkaisuista.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Junttan – perinteisen alan innovatiivista teknologiakehitystä monitoimittajaverkoston tuella Junttan Oy  suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja