Keskitetty ja tehokas tiedonkulku hankinnalta valmistuskumppanien suuntaan säästää aikaa ja pienentää väärien toimitusten riskejä

  • Automatisoitu tilausten ja toimitusten seuranta ja osatoimitusten seuranta
  • Turvallinen ajantasaisen tuoterakennetiedon ja dokumentaation jakelu
  • Muutostietojen huomioimisen varmistaminen esim. hälytyksillä ja nostoilla
  • Manuaalisten ja muistinvaraisten työvaiheiden, lukuisten sähköpostien ja puhelinsoittojen pois jääminen

Hankinnan resurssien käyttö tehostuu ja toiminta skaalautuu tehokkaammin

Vahva verkostossa tapahtuva valmistus ja kokoonpano vaativat erikoistuneet teknologiaratkaisut, jotta toimintamallin hyödyt toteutuvat täysimääräisesti.

”Tulevaisuudessa tuotantoyksiköiden raja-aidat ovat kadonneet. Reaaliaikainen toimitusverkosto on asiakasvetoinen ja tuottaa kilpailuetua vastaamalla kysyntään nopeasti ja asiakaskohtaisesti. Verkostossa virtaava data mahdollistaa uusia liiketoimintoja ja liiketoimintarooleja yli arvoketjujen sekä tuotteen elinkaaren.”

(lähde: SIX Smart Manufacturing https://www.six.fi/smart-manufacturing )

Olemme toteuttaneet valmistavan teollisuuden asiakkaillemme räätälöityjä kumppaniportaaliratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme ovat tehostaneet valmistus-, kokoonpano- ja hankintaprosessejaan. Adafy tarjoaa kehitystyön pohjaksi portaalimodulia, jonka toiminnot vastaavat jo yleisiin asiakkaidemme tarpeisiin. Ratkaisu toteutetaan kuitenkin aina asiakkaan tarpeiden ja taustajärjestelmävaatimusten mukaisesti.

Tutustu referenssitarinaamme kumppaniportaalin toimituksesta:

 Tana asiakastarina 

Ota yhteyttä ja varaa valmistuskumppaniportaalia esittelevä demo: 

 

 

Mihin teknologioihin ja ratkaisuihin kehitys perustuu

Valmistuskumppanihallinta ja verkkoportaalit

Portaali tarjoaa työkalut organisaation kumppaniverkostolle tehtävien ostotilausten hallintaan:

  • Tilaukset, toimittajien tekemät tilausvahvistukset, dokumenttien hallinta, muutosten hallinta, notifikaatiot sekä organisaatiolle että kumppaneille esim. myöhässä olevista toimituksista.

Portaali yhdistää palvelukerroksen kautta useiden eri lähdejärjestelmien tietoja:

    • ERP (tilaukset), PDM/PLM (tuoterakenteet, tekninen dokumentaatio), Azure AD (käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta, Single Sign-On).

Adafyn kumppaniportaaliratkaisun toiminnot

Eri vaiheissa olevien tilausten listaus

Tilausten tietojen kokoaminen

Tilausrivin tarkempien tietojen ja tilaukseen liittyvien kuvien ja dokumenttien tarkastelu

Tilauksen toimittaminen osissa

Tilauksen vahvistaminen

Tilausten arkistointi

Dokumenttien jakaminen

Tarjouspyyntöjen julkaiseminen

Modernit teknologiat ratkaisujen takana

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa. Pidämme huolta että pysymme ajan tasalla moderneista teknologioista ja toimivista ratkaisuista.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja