Scalable. Business Critical. Security Sensitive.

Adafy on Microsoft -teknologioiden asiantuntijayritys. Toteutamme ohjelmistoja liiketoimintaprosessien tehostamiseksi ja toimimme kumppaneina tuotekehitystä tekeville ohjelmistotaloille. Vaativat haasteet sopivat meille.

Teknologiat ja ohjelmistoratkaisut

Adafyn asiantuntijat ovat olleet mukana Microsoft-teknologiaan keskittyneissä hankkeissa koko vuosituhannen ajan. Lukuisten .NET ja Azure-projektien kautta käteen on jäänyt vankka kokemus teknologioista kuten ASP.NET Core, App Services, Cosmos DB, SQL Azure, Azure Service Bus ja Windows Forms & WPF.

Ei huolta tietoturvapäivitysten suorittamisesta, ei huolta palvelujen skaalautumisesta. Microsoft Azure tarjoaa laajan kattauksen erilaisia pilvi-palveluja. Olemassa olevan järjestelmäinfran siirtäminen tai sovittaminen pilvimaailmaan on nykyään helppoa valmiiden ratkaisujen avulla. 

Rakennamme ratkaisut pääasiassa PAAS-pilvipalveluja hyödyntäen, jolloin varsinainen raudan ja käyttöjärjestelmien pyörittäminen jätetään Microsoftin osaavien ammattilaisten työksi.

Microsoft Azure tarjoaa monipuolisen valikoiman pilvipohjaisia ratkaisuja data-analytiikkaan ja tekoälysovelluksiin.

SaaS-mallia hyödyntävien palvelujen käyttö vapauttaa resurssit palvelinten ylläpidosta ja tietoturvapäivityksistä.

Valmiiden kielimallien ja integroitujen dataratkaisujen hyödyntäminen tehostaa yrityksen datan käyttöä ja mahdollistaa päätösten tekemisen oikean datan avulla.

.NET-ohjelmointi on Adafyn sydän. Kaikkia Adafyn työntekijöitä yhdistää intohimo
ohjelmointiin, intohimo .NET-kehitykseen.

Hyödynnämme lähes poikkeuksetta kaikessa kehitystyössämme .NET-ohjelmointikieliä jollain asteella. Oli sitten kyseessä asiakkaalle räätälöity Azure -pohjainen integraatioratkaisu, sovellus tai ohjelmistotaloille tuotettava alihankintapalvelu.

Sovellukset pitää tuoda sinne missä käyttäjätkin ovat. Microsoft 365 Office -työkalut ovat monelle tuttuja ja 
Outlook ja Teams jokapäiväisessä käytössä.

Nykyaikaiset käyttöliittymät ja integraatiot on mahdollista yhdistää näihin jo olemassa oleviin työkaluihin ja mahdollistaa näin turvallinen sovellusten käyttö tutussa ympäristössä. Microsoftin kumppanina työskentely M365 -maailmassa on meille tuttua.

Adafy <3 Open Source. Avoin lähdekoodi on aina ollut lähellä sydäntämme. Osallistumme aktiivisesti avoimen lähdekoodin tuottamiseen omien projektiemme ja harrastusprojektiemme kautta.

Hyödynnämme
omissa ratkaisuissamme paljon avointa lähdekoodia ja tuemme ajatusta siitä, että voimme oppia ja hyötyä toisistamme osana ohjelmistokehitysyhteisöä.

Asiakkaidemme tarpeisiin muotoillut ratkaisut

Syvällinen teknologiaosaaminen mahdollistaa vaativat ratkaisut jotka ovat tyypillisesti liiketoimintakriittisiä, edellyttävät korkeaa tietoturvallisuutta ja mahdollistavat toiminnan tehokkaan skaalautumisen.

Ratkaisuja integraatioihin, verkkopalveluihin ja toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä.

Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme tekniselle palvelullemme aina myös kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Junttan – perinteisen alan innovatiivista teknologiakehitystä monitoimittajaverkoston tuella Junttan Oy  suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Alihankinta

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla.

Meiltä löytyy kokeneita full-stack asiantuntijoitan avuksi hankkeisiinne, joissa Microsoft-teknologiat kuten .NET ja Azure ovat työvälineinä. Asiantuntijamme voivat toimia projektissanne arkkitehtinä tai osana sovelluskehittäjien tiimiä. Lukuisten .NET ja Azure-projektien kautta käteen on jäänyt vankka kokemus teknologioista kuten ASP.NET Core, App Services, Cosmos DB, SQL Azure, Azure Service Bus ja Windows Forms & WPF.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja