Vaativat haasteet sopivat meille

Olemme toimineet kehityskumppanina monien toimialojen asiakkaiden kanssa. Meiltä löytyy toimialaymmärrystä mm. valmistavasta teollisuudesta, kaupan alalta, palveluista sekä finanssi- ja rahoitusalalta, eli tartumme mielellämme erilaisiin kehityshaasteisiin.

Yhdistävänä tekijänä kuitenkin on syvällinen teknologiaosaamisen hyödyntäminen ja vaativat ratkaisut jotka ovat tyypillisesti asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä, edellyttävät korkeaa tietoturvallisuutta ja mahdollistavat toiminnan tehokkaan skaalautumisen.

Teknologia- ja ohjelmistoratkaisut

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa.

Valmistavan teollisuuden ratkaisumme tuovat tehokkuutta läpi koko tilaus- toimitusketjun, lisää myyntiä ja tyytyväisemmät asiakkaat.

Adafyllä on pitkä kokemus valmistavan teollisuuden ohjelmistoratkaisuista, jotka tukevat liiketoiminnan kehittymistä ja luovat lisäarvoa koko valmistavan teollisuuden arvoketjulle. 

Olemme rakentaneet asiakkaillemme monipuolisia koko tilaus-toimitusketjun kattavia digitaalisia ratkaisuja kuten mm. integraatiopalvelukerros, toimittaja- ja asiakasportaalit, varaosaverkkokauppa, sähköinen konekortisto ja mittauspöytäkirjat.

Skaalautuvat ja tietoturvalliset integraatioratkaisut, kuten Adafy palvelukerros mahdollistavat datasiilojen purkamisen, prosessien automatisoinnin, monitoimittajaympäristön hallinnan ja paljon muuta.

Integraatiopalvelukerroksen avulla järjestelmät eivät nivoudu kiinteästi yhteen, järjestelmien vaihtaminen taustalla on helpompaa, eikä muutos aiheuta ongelmia muihin integraatioihin. Ratkaisu perustuu avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin, joiden avulla vältetään toimittajaloukkua.

Pilviratkaisut Azure palveluita hyödyntäen ovat olleet lempilajimme jo kymmenen vuotta. Tarjoamme kokemustamme avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla.

Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon tai vaihtoehtoisesti oman kehitystiimisi tarvitsemat full stack -osaajat, ohjelmistokehittäjät ja arkkitehdit käyttöösi. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

10 vuotta, yli sata projektia

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa.

Intohimoinen suhtautuminen moderneihin teknologioihin, laadukas ohjelmistokehitys ja innostuneisuus ratkaisujen löytämiseen ajavat meitä eteenpäin. 

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja