Häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana

Hyvin toteutettuna pilviratkaisut mahdollistavat häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana. Pilvipalvelut tuovat ketteryyden ja kustannustehokkuuden kautta tehokkaamman tavan vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. 

Adafyn Azure-pilviratkaisuissa tavoitteena on hyödyntää Microsoft Azuren PaaS- ja SaaS -ratkaisuja. Virtuaalikoneita käytetään ainoastaan tarvittaessa, sillä PaaS ja SaaS -ratkaisut mahdollistavat usein projektien läpiviennin nopeammin ja paremmalla lopputuloksella. Ratkaisujen toteutuksissa pidetään kuitenkin aina mielessä ns vendor lock -riskin hallinta: Jos mahdollista, ratkaisuissa hyödynnetään avoimia standardeja ja avoimen lähdekoodien projekteja, jotka usein helpottavat siirtymistä pilvi- ja kumppaniratkaisuista toisiin.  

Oikeat teknologiavalinnat

Tärkeimpiä yksittäisiä palveluita Azuressa ratkaisuissamme ovat Azure App Services, Azure Cosmos DB, Azure AD, Key Vault, Azure Service Bus, Logic Apps sekä Azure Api Management.

Pilvipalveluratkaisuihin valitaan teknologiat pohjautuen seuraaviin tavoitteisiin:

  • Mahdollistavat modernit ja skaalautuvat ratkaisut, joilla on pitkä elinikä.
  • Pohjautuvat avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin.
  • Tukevat Microsoft 365-palveluiden tehokkaampaa hyödyntämistä oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Järjestelmät toteutetaan avoimen lähdekoodin .NET, Azure ja Microsoft-ratkaisuilla, jotka perustuvat Open Api- ja CloudEvents-standardeihin. Näin saavutetaan kaksi asiaa:

  • Ratkaisu on toimittajariippumaton – teknologiat ovat yleisiä ja niiden osaajia löytyy Suomesta useita.
  • Järjestelmiä on mahdollista kehittää asiakkaan toiveiden mukaisesti – toisin kuin valmistuotteissa, asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa järjestelmän tarjoamiin ominaisuuksiin.

Datan täysimääräinen hyödyntäminen ja IoT

Monissa organisaatioissa on tavoitteena lisätä datan hyödyntämistä ja on otettu käyttöön IoT-dataan pohjautuvaa raportointia ja ennustamista. 

 Pilvipohjaisissa ratkaisuissa IoT-data yhdistetään Stream Analytics-palveluun, jonka kautta data on helposti laskettavissa raportointimuotoon. Machine Learning -ratkaisut on mahdollista yhdistää suoraan Stream Analyticsiin.

IoT-data on yhdistettävissä myös CloudEvents-pohjaisten viestien kautta ML -ratkaisuihin, kuten Azure Machine Learning -palveluun. Koneista tulevaa dataa on mahdollista toimittaa business eventteinä ML-palvelulle, joka datan perusteella pystyy nostamaan esiin poikkeamia. 

IoT-data tallennetaan usein ratkaisuissamme käsiteltynä Azure Storage-pohjaiseen palveluun raportointia varten. 

Identiteetinhallinta

Identiteetinhallintapalveluna pilviratkaisuissamme toimii Azure AD, jonka kautta on mahdollista hallita käyttäjien oikeuksia ja rooleja palveluissa. Azure AD myös mahdollistaa pilvipalvelun käyttäjien self service -tyylisen rekisteröitymisominaisuuden. Koska Azure AD linkittyy muuhunkin Microsoft-tarjontaan, kuten Teamsiin ja Sharepointtiin, organisaatiot voivat hallinnoida pääsyä kaikkiin palveluihinsa keskitetysti yhden ratkaisun kautta. 

Modernit teknologiat ratkaisujen takana

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa. Pidämme huolta että pysymme ajan tasalla moderneista teknologioista ja toimivista ratkaisuista.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja