Kuinka valjastaa data ja tekoäly liiketoimintasi parhaaksi?

Kuvittele liiketoimintasi seuraavalla tasolla, missä jokainen päätös on älykäs ja perustuu syvälliseen tietoon. Älykkäät integraatiot, edistyksellinen datahallinta ja tehokas tekoäly yhdistävät voimansa tarjotakseen sinulle vertaansa vailla olevia etuja.

Kuinka tehdä älykkäästä datasta voimavara, joka on käytettävissä kaikissa liiketoimintasi osa-alueissa?

Olemme teknologiakumppanisi

Me emme ole vain palveluntarjoaja – olemme sitoutunut kumppani matkallasi kohti tulevaisuuden älykkäämpää liiketoimintaa. Matkaa kuljetaan askel kerrallaan yhdessä. Lähtöpiste voi olla perusjärjestelmien siirtäminen pilveen tai integraatioratkaisun toteuttaminen. Siitä matka jatkuu kohti älykkäitä datasovelluksia ja automaatioita.

Räätälöidyt ratkaisut, yksilöllinen kumppanuus

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeisiisi. Olemme täällä rakentamassa yhdessä kanssasi kestävää, yksilöllistä kumppanuutta.

Tekoäly ja datanhallinnan teknologiat

Hyödynnämme viimeisimpiä teknologioita, kuten Microsoft Fabric ja Azure Open AI, tuodaksemme älykkäät integraatiot, tekoälyn ja datanhallinnan voimat käyttöösi. 

Älykkään datan hallinnan tuottama arvo

 
Tehokkuus ja säästöt

Säästä aikaa ja resursseja älykkään integraation, datahallinnan ja tekoälyn yhdistelmällä.

Virtaviivaista liiketoimintaprosessisi älykkäiden automaatioiden avulla ja vapauta voimavaroja olennaiseen. Vähennetään siis  manuaalista työtä ja sen tuomia haasteita.

Liiketoimintaymmärrys

Usein menestys perustuu älykkääseen päätöksentekoon. Tällöin päätökset perustuvat dataan nojautuvaan liiketoimintaymmärrykseen ja ovat ennakoivia.

Tekoälyn voima yhdistettynä data-analytiikkaan ja älykkääseen datahallintaan antaa sinulle syvällistä tietoa liiketoiminnastasi, jotta voit tehdä strategisia päätöksiä nopeammin ja varmemmin.

Skaalautuvat ratkaisut

Älykkäät integraatiot, hallittu data ja tekoäly mahdollistavat räätälöidyt, joustavat ratkaisut, jotka skaalautuvat liiketoimintasi mukana ja antavat sinulle kilpailuetua.

Asiakaskokemus

Luo poikkeuksellinen asiakaskokemus datan ja tekoälyn voimalla.

Ennusta asiakkaiden tarpeita älykkään datahallinnan ja tekoälyn avulla ja tarjoa heille tarpeisiin osuvaa palvelua, joka nostaa tyytyväisyyden uudelle tasolle.

Teknologiat

Reaaliaikainen datan saatavuus älykkäiden integraatioiden avulla: Intelligent data integration platform

Adafyn data intelligence platform avaa ovet datan maailmaan ja mahdollistaa tiedon saumattoman saatavuuden sovellusten kautta.

Unohda tietosiilojen haasteet. Älykkäät integraatiot liittävät yhteen eri tietojärjestelmät ja varmistavat, että tieto on helposti saatavilla kaikissa tarvittavissa sovelluksissa. Tämä tekee datan hyödyntämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Usean tietojärjestelmän yhdistäminen

Eri järjestelmien pitäminen synkronissa on nyt vaivatonta. Älykkäät integraatiot toimivat sillanrakentajina, yhdistäen tietojärjestelmiä ja luoden saumattoman tiedonvirran organisaatiosi läpi. 

Älykkäät hälytykset reaaliaikaisesta datasta

Etkö halua jäädä jälkeen tapahtumista? Älykkäät hälytykset reagoivat välittömästi reaaliaikaiseen dataan, tuoden esille olennaisimmat tiedot juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Ole askeleen edellä ja reagoi nopeasti muutoksiin.

Tekoälyavustaja käytössäsi

Kytketään organisaatiosi ohjeistuksiin, manuaaleihin ja muihin dokumentteihin AI-avustaja, joka hakee tietoa omasta datastasi tehokkaasti, vastaa kysymyksiisi ja neuvoo sinua eteenpäin.

Hyödynnä datan mahdollisuudet

Älykkäät integraatiot ja reaaliaikainen data avaavat oven liiketoiminnan tehostamiseen. Hyödynnä dataa, kun se on helposti saatavilla, yhdistettynä ja reaaliaikaista. 

Datan hyödyntäminen ja raportointi: Microsoft Fabric ja PowerBI

Microsoft Fabric data-alustan ja analytiikkaratkaisujen avulla mahdollistamme datan tehokkaan hyödyntämisen ja älykkään raportoinnin.

Raportointi visuaalisesti Power BI:n avulla

Tehokas päätöksenteko alkaa selkeästi kuvatusta tiedosta. Hyödynnämme Microsoft Fabricin integraatiota Power BI:hin, joka mahdollistaa visuaalisen raportoinnin. Näet liiketoimintasi avainluvut selkeinä ja helposti ymmärrettävinä kuvaajina, joiden avulla voit tehdä päätöksiä entistä perustellummin.

Älykäs data-analytiikka

Yhdistämme Microsoftin valmiit AI-ratkaisut data-analytiikkaan, tuoden älykkyyttä päätöksentekoon. Ennustavat mallit, automaattiset trendianalyysit ja poikkeamat – kaikki osana älykästä data-analytiikkaa.

Modernit teknologiat ratkaisujen takana

Adafy on näkemyksellinen ohjelmistokumppani, jonka Microsoft-teknologiaosaaminen on tunnustetusti Suomen huipputasoa. Pidämme huolta että pysymme ajan tasalla moderneista teknologioista ja toimivista ratkaisuista.

Tutustu projekteihimme

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Junttan – perinteisen alan innovatiivista teknologiakehitystä monitoimittajaverkoston tuella Junttan Oy  suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja