Sujuva työkalujen ja sovellusten yhdistäminen helpottaa käyttäjän elämää

Sovellukset pitää tuoda sinne missä käyttäjätkin ovat. Microsoft 365 Office -työkalut ovat monelle tuttuja ja
Outlook ja Teams jokapäiväisessä käytössä.

Nykyaikaiset käyttöliittymät ja integraatiot on mahdollista yhdistää näihin jo olemassa oleviin työkaluihin ja mahdollistaa näin turvallinen sovellusten käyttö tutussa ympäristössä. Microsoftin kumppanina työskentely M365 -maailmassa on meille tuttua.

Yhtenäinen käyttäjäkokemus

Excel, Outlook, Teams ja PowerPoint ovat useimmille tuttuja työkaluja ja osa Microsoft 365 -tuoteperhettä. Microsoft tarjoaa näihin toimistosovelluksiin tehokkaat kehitystyökalut, joiden avulla on mahdollista rakentaa yrityksen omia liiketoimintasovelluksia suoraan toimistosovellusten käyttöliittymien sisään. Esimerkiksi Teams -sovellukseen voidaan nostaa ilmoituksia ja hälytyksiä, joiden kuittaaminen tapahtuu suoraan Teams -käyttöliittymän kautta.

Oli sitten kyseessä mobiililaite, työpöytä tai tablettilaite, niin käyttö-kokemus pysyy samanlainen kuin mitä Teams tarjoaa. Sovellusten upottamisen avulla tieto saadaan tuotua päivittäin käytettyjen työkalujen rinnalle, eikä käyttäjien tarvitse siirtyä erikseen toiseen sovellusten välillä hyväksymään ilmoituksia tai täyttämään tietoja.

Ratkaisut

Integraatiot ja rajapinnat

M365 – rajapintojen avulla on myös mahdollista rakentaa älykkäitä sovelluksia, jotka pystyvät reagoimaan Outlook kalenteritapahtumiin, sähköposteihin tai muihin käyttäjien tapahtumiin.

Adafyn tarjoama Weik.io -integraatio- ja automaatioratkaisu integroituu suoraan M365 -rajapintoihin ja mahdollistaa yhdistämisen yrityksen muuhun dataan, esimerkiksi CRM-järjestelmien asiakasyhteystietoihin.

Integraatioratkaisuilla pystytään luomaan älykkäitä järjestelmiä, jotka pystyvät yhdistämään tietoa eri lähteistä ja tarjoamaan tätä jalostettua tietoa eteenpäin käyttäjille, muihin järjestelmiin ja vaikkapa yrutyksen liiketoimintakumppaneille.

Asiakkaidemme tarpeisiin muotoillut ratkaisut

Syvällinen teknologiaosaaminen mahdollistaa vaativat ratkaisut jotka ovat tyypillisesti liiketoimintakriittisiä, edellyttävät korkeaa tietoturvallisuutta ja mahdollistavat toiminnan tehokkaan skaalautumisen.

Ratkaisuja integraatioihin, verkkopalveluihin ja toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Tutustu projekteihimme

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja asiakasprojekteistamme. Asiakkaamme ovat yleensä alansa edelläkävijöitä, innovatiivisia ja digitaalisen kehityksen suhteen edelläkävijöitä. Yleisesti asiakkaamme kokevat että adafyläisten kanssa toimiminen on mutkatonta, mukavaa ja turvallista. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja arvostavat sitä että annamme palvelullemme aina kasvot.

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Junttan – perinteisen alan innovatiivista teknologiakehitystä monitoimittajaverkoston tuella Junttan Oy  suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Ajankohtaista

Kerromme mielellämme mitä Adafylle kuuluu, mitä meillä tapahtuu ja mitä teknologiamaailmassa on uutta ja ihmeellistä.

Alihankinta

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja