Adafy Academy: opiskelijoista ohjelmistokehityksen ammattilaisia

Keväällä haimme kahta opiskelijaa Adafy Academy -kesäpestiin, eli kesätyö-/harjoitteluohjelmaamme. Kaisa Koski ja Teemu Ritonen aloittivat Software Developer Traineena toukokuussa ja nyt Academy-ohjelmamme on jo loppusuoralla. Mitä heille kuuluu nyt ja mitähän mahtaa tapahtua Trainee-ohjelman jälkeen?

Kaisa opiskelee tietotekniikkaa Jyväskylän Yliopistossa. Hänellä on taustalla Psykologian Maisterin tutkinto ja työkokemustakin psykologin työstä. Kiinnostus teknologiaan ja ohjelmistoihin vei kuitenkin takaisin opintojen pariin. Kaisan opinnot ovat maisterivaiheessa ja hän kaipasi käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä. Millainen kokemus Adafy Academy ja työskentely Adafyllä tänä kesänä on ollut, Kaisa? Miten omalta osaltasi Trainee-ohjelma on edennyt?

Mielestäni oli erittäin hyvä aloittaa Academyssa harjoitustehtävillä ennen oikeisiin projekteihin hyppäämistä. Ilmapiiri on ollut kannustava ja oppimista tukeva. Siitä on erityisen paljon apua senkin takia, että olen suorittanut melkein kaikki it-alan opintoni etänä, joten sellainen yhteisön myötä kertyvä osaaminen ja tieto on jäänyt luultavasti keskivertoa vähäisemmäksi. On ollut mukavaa päästä osaksi työyhteisöä, jossa on paljon osaamista ja myös vahva motivaatio jakaa sitä muille.

Myös Teemu opiskelee Jyväskylän yliopistossa ja hän on tietojärjestelmätieteen opinnoissaan loppusuoralla. Kandidaatin tutkinto on jo suoritettu ja Maisterin paperit ovat tavoitteena vuoden vaihteeseen mennessä. Ohjelmistokehittäjän työssä kokemuksen kerryttäminen on ensimmäinen tavoite Teemulla.Miten olet viihtynyt Adafyllä tänä kesänä Teemu? Millaisia vaiheita Trainee-ohjelma on sinulla sisältänyt?

Olen viihtynyt Adafy:llä oikein loistavasti kiitos mukavien kollegoiden ja yleisen hyvän ilmapiirin. Trainee-ohjelma oli minulla alkuun harjoittelua harjoitustehtävien avulla ja siitä ollaan pikkuhiljaa noustu asiakasprojekteihin asti. Trainee-ohjelma on ollut erittäin hyvä ja tehokas oppimismahdollisuus ja odotan innolla jatkoani Adafyllä.

Sekä Teemu, Kaisa että Adafy lähtivät kesäpestiin tositarkoituksella – kun hommat ovat sujuneet ja viihdytään, jatketaan mielellään duunia kesän jälkeenkin. Olemmekin tosi tyytyväisiä Adafyllä siihen, että molempien kanssa matka jatkuu ohjelmistokehittäjän tehtävissä meillä!

Adafy Academy on Trainee-ohjelma, jonka kautta rekrytoimme tuoreita osaajia. Tarjoamme käytännönläheisen ja suunnitelmallisen harjoituspolun sekä alan ammattilaisten tuen. Trainee -ohjelmassa syvennetään osaamista Microsoft-teknologioihin, C#, .NET ja Azureen sekä ohjelmistokehitystyön työkaluihin ja menetelmiin. Seuraavan kerran toteutamme Adafy Academyn tulevana vuonna.

 

Kategoriat

Me olemme vuonna 2012 perustettu 25 hengen teknologiayritys, joka tekee sekä asiakasprojekteja että omia teknologiaratkaisuja....
Kiirehtiä vai odottaa? Tekoälyä puskee IT-maailmassa tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta kanavasta ja asian sivuuttaminen tuntuu...
Millainen homma? Ohjelmistokehittäjän tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Azure-ympäristössä työskentelystä sekä osaamista ja kokemusta...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja