Etsinnässä ohjelmistokehittäjä tai arkkitehti

Me olemme vuonna 2012 perustettu 25 hengen teknologiayritys, joka tekee sekä asiakasprojekteja että omia teknologiaratkaisuja. Konttori meiltä löytyy Jyväskylästä, mutta meillä myös täysi etäily on mahdollista ja pohjoisin adafylainen löytyykin Oulusta, eteläisin taas Espanjasta.

Olemme keskittyneet Microsoftin teknologioihin ja asiakkaamme tulevat eri aloilta, mutta muutamia referenssikeissejä ovat muun muassa Tana, Cross Wrap, Aidon ja Digia. Meidän ratkaisujamme ovat mm. automaatioalusta tiedon integrointiin ja hyödyntämiseen, automaation lisääminen, asiakasportaalin ja varaosaverkkokaupan rakentaminen sekä asiakkaan oman digitiimin jäseninä toimiminen. Meidän tekeminen on pitkälti uuskehitystä, toki joskus myös ylläpitoa.

Nyt meillä on etsinnässä muutaman vuoden kokemuksen omaava ohjelmistokehittäjä tai kokenut arkkitehti. Jos seuraavat buzz wordit tuntuvat tutulta, tämä paikka voisi olla sinulle: .NET, C#, Azure.

Meistä on kiva, jos pääset toimistolle, mutta myös täysi etä toimii. Me uskomme, että Adafy on olemassa elämää varten ja siksi meillä voi myös hyvin tehdä osa-aikatyötä, esim. 80% työaikaa.

Meitä ohjaa rakkaus teknologiaan, mikä näkyy panostuksina peer learningiin sekä mahdollisuuksiin kokeilla uusimpia teknologioita asiakasprojekteissa. Kokoonnumme mm. joka perjantai perjantaipurtaviin, jossa on tänä keväänä käyty läpi esimerkiksi uusimpia harppauksia MS-teknologioissa sekä Rustia. Olemme laajentaneet tarjontaamme myös dataratkaisuihin, erityisesti hyödyntäen Microsoft Fabricia, sekä Azure AI -ratkaisuja.

Jos olet devaaja ja kehittyminen arkkitehdiksi kiinnostaa, voimme tarjota myös kehityspolun arkkitehdiksi kokeneille osaajille.

Muut etumme voit tsekata täältä.

”Adafy on työpaikka, jossa jokainen yksilö on tärkeä. Meillä ei huku massaan, mutta ei meillä myöskään piilotella sermien takana. Matalassa organisaatiossa ja pienissä tiimeissä työskentely edellyttää itsenäisyyttä ja vastuun kantamista. Työyhteisössämme on syvällistä teknologiaosaamista, joten tukea ja oppimisen mahdollisuuksia saa varmasti. Jokainen myös vaikuttaa siihen, millainen fiilis työyhteisössämme on.”Satu

Kuulostaako sinun jutulta?

Jos kyllä, hakeminen tapahtuu täällä Linkedinin kautta.

Meidän rekryprosessiin kuuluu ensi vaiheena lyhyt juttutuokio toimarimme Satun kanssa. Sen jälkeen toisella kierroksella Satun seuraan liittyy tekninen asiantuntija, esimerkiksi CTO:mme Panu. Tarpeen mukaan teetämme myös koodaustehtävän, joka vie noin 1-5 tuntia riippuen kokemuksestasi. Tehtävän saa tehdä omaan tahtiin kotona.

Kategoriat

Mitä on vastuullinen ja luotettava yritystoiminta? Meille se on sitä, että toimimme rehdisti asiakkaidemme, henkilöstömme...
Adafy on saanut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Suomen Asiakastieto Oy on analysoinut yrityksemme taloudelliset...
Kiirehtiä vai odottaa? Tekoälyä puskee IT-maailmassa tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta kanavasta ja asian sivuuttaminen tuntuu...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja