Adafy Academyssä hiotaan uusia timanttisia ohjelmistokehittäjiä

Työvoimapulasta kärsivällä ohjelmistoalalla on jopa 10 000 työntekijän vaje. Yritykset taistelevat kokeneista osaajista, mutta kaikille heitä ei riitä. Työuransa alussa olevia ja alan vaihtajia voisi olla paremmin tarjolla, mutta heillä taas koulutus ja kokemus eivät välttämättä riitä.

MICROSOFT- JA AZURE -pilviteknologioihin erikoistunut Adafy palkkasi viime vuonna viisi uutta työntekijää, yhteensä henkilöstön määrä on nyt 21. Tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävällä yhtiöllä on jatkuva haku päällä.

(Keskisuomalainen 5.2.2022), https://www.ksml.fi/paikalliset/4468120

Adafy Academy on Trainee-ohjelma, jonka kautta rekrytoimme tuoreita osaajia. Tarjoamme käytännönläheisen ja suunnitelmallisen harjoituspolun sekä alan ammattilaisten tuen. Trainee -ohjelmassa syvennetään osaamista Microsoft-teknologioihin, C#, .NET ja Azureen sekä ohjelmistokehitystyön työkaluihin ja menetelmiin.

Kesällä 2022 Adafy Academy suunnataan erityisesti alan korkeakouluopiskelijoille. Adafy Academy 2022 on kesäpesti, jossa ei huhkita heinäpellolla, vaan koodataan ja opitaan.

Haemme kesäksi 2022 ohjelmistokehityksestä innostuneita ohjelmistokehitysalan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoita.

Tule meille kesätyöhön ja pääset oppimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Adafy Akatemia on ohjelma, jossa kesätyöntekijä pääsee tutustumaan käytännönläheisesti ohjelmistokehityksen saloihin. Tarjoamme sinulle suunnitellun harjoitteluväylän, jossa pääset opettelemaan ja harjoittelemaan ohjelmistokehityksen työtehtäviä. Mentorinasi toimivat kokeneet ohjelmistokehittäjät ja arkkitehdit.

Oletko jo ottanut C# haltuun? Siitä on hyvä jatkaa!

Haemme Sinua, ohjelmistokehityksestä innostunut opiskelija, jolla on jo takana 2-3 vuotta alan (ohjelmistotekniikka, tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede) opintoja ja hallussa vähintään perusteet C# -ohjelmoinnista. Me jatkamme siitä ja ohjaamme Sinua syvemmälle .NET:n, Azuren ja ketterän ohjelmistokehityksen käytänteisiin. Aloitamme harjoitusprojektilla ja tehtävillä, joiden kautta teknologiamme ja menetelmämme tulevat tutuksi. Pääset toki tutustumaan kesän aikana myös ihan oikeisiin kehitysprojekteihin, esimerkiksi asiakashommissa tai Adafyn oman teknologia- ja tuotekehityksen parissa.

Missä hommat duunataan?

Kesätyöpaikka on keskeisellä paikalla Jyväskylässä, Adafyn viihtyisällä toimistolla Innova 4:ssä. Toimistoltamme on mahtavat näkymät Jyväskylän Satamaan ja Lutakon aukiolle ja aivan ikkunamme alla tapahtuu kesän aikana kaikenlaista mukavaa: Suomi Pop-festarit, Lutakon rock-klubin keikat, OlutSatama jne.

Mitäs kesän jälkeen?

Me toivoisimme löytävämme kesätyöntekijöitä, jotka kesän Adafy Akatemia -harjoittelujakson jälkeen olisivat kiinnostuneiat mahdollisesti jatkamaan opintojen ohella vaikkapa osa-aikatyössä.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoa Adafy Akatemiasta ja kesäduunista antavat arkkitehtimme Panu (panu.oksala@adafy.com) ja toimitusjohtamme Satu (satu.kuusinen@adafy.com). Hakeminen tapahtuu sähköpostitse, osoitteeseen ura@adafy.com. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:n ja otteen opintosuoritusrekisteristä.

Hakuaika helmikuun loppuun asti, mutta haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja sitä mukaa kun yhteydenottoja tulee, joten kannattaa toimia heti.

Kategoriat

Kiirehtiä vai odottaa? Tekoälyä puskee IT-maailmassa tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta kanavasta ja asian sivuuttaminen tuntuu...
Millainen homma? Ohjelmistokehittäjän tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Azure-ympäristössä työskentelystä sekä osaamista ja kokemusta...
Adafyn kasvua tukemaan Helmikuun alussa toivotimme tervetulleeksi uuden adafyläisen. Tommi Flink aloitti meillä Chief Revenue...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja