Adafy Academy 2023: Trainee -ohjelma tuoreille ohjelmistokehitysosaajille

Haemme Sinua, ohjelmistokehityksestä innostunut opiskelija, jolla on jo takana 3+ vuotta alan (ohjelmistotekniikka, tietotekniikka, tietojärjestelmätiede) opintoja ja hallussa vähintään perusteet C# -ohjelmoinnista.

Tarjoamme käytännönläheisen ja suunnitelmallisen harjoituspolun sekä alan ammattilaisten tuen. Palkallisessa Trainee -ohjelmassa syvennetään osaamista Microsoft-teknologioihin, C#, .NET ja Azureen sekä ohjelmistokehitystyön työkaluihin ja menetelmiin. Tarjoamme mahdollisuuden Trainee-ohjelman aikana myös ensimmäisen Azure Fundamentals -tason sertifikaatin suorittamiseen.

Aloitamme harjoitusprojektilla ja tehtävillä, joiden kautta teknologiamme ja menetelmämme tulevat tutuksi. Pääset toki tutustumaan kesän aikana myös ihan oikeisiin kehitysprojekteihin, esimerkiksi asiakashommissa tai Adafyn oman teknologia- ja tuotekehityksen parissa.

Tule meille kesätyöhön ja pääset oppimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Adafy Academy on ohjelma, jossa kesätyöntekijä pääsee tutustumaan käytännönläheisesti ohjelmistokehityksen saloihin. Tarjoamme sinulle suunnitellun harjoitteluväylän, jossa pääset opettelemaan ja harjoittelemaan ohjelmistokehityksen työtehtäviä. Mentorinasi toimivat kokeneet ohjelmistokehittäjät ja arkkitehdit.

Viime vuoden Adafy Academy -kokemuksista voit lukea täältä: Adafy Academy: opiskelijoista ohjelmistokehityksen ammattilaisia

Missä ja milloin hommat duunataan?

Kesätyöpaikka on keskeisellä paikalla Jyväskylässä, Adafyn viihtyisällä toimistolla Innova 4:ssä. Toimistoltamme on mahtavat näkymät Jyväskylän Satamaan ja Lutakon aukiolle ja aivan ikkunamme alla tapahtuu kesän aikana kaikenlaista mukavaa: Suomi Pop-festarit, Lutakon rock-klubin keikat, OlutSatama jne. Adafyllä tehdään hyvin joustavasti paikkariippumatonta työtä, mutta Trainee- ohjelman ajan toivomme sinun pystyvän pääsääntöisesti työskentelemään toimistollamme.

Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi toukokuun puolivälissä ja jatkuu elokuun loppuun asti.

Mitäs kesän jälkeen?

Me toivoisimme löytävämme kesätyöntekijöitä, jotka kesän Adafy Academy -harjoittelujakson jälkeen olisivat kiinnostuneita mahdollisesti jatkamaan Junior Software Developerina tai opintojen ohella vaikkapa osa-aikatyössä.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoa Adafy Academystä ja kesäduunista antavat arkkitehtimme Panu (panu.oksala@adafy.com) ja toimitusjohtamme Satu (satu.kuusinen@adafy.com).

Hakeminen tapahtuu sähköpostitse, osoitteeseen ura@adafy.com. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:n ja otteen opintosuoritusrekisteristä.

Hakuaika on helmikuun loppuun asti, mutta haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja sitä mukaa kun yhteydenottoja tulee, joten kannattaa toimia heti.

Kategoriat

Ohjelmistokehitystyö on ensimmäisiä alueita, jolle tekoälytyökalut tulevat tekemään suuria muutoksia. Adafyllä seuraamme alan kehitystä, testaamme...
Arkkitehtimme Panu Oksala on lähtenyt ennakkoluulottomasti tutustumaan ohjelmistokehityksen tekoälytyökaluihin. Uskomme vakaasti, että tekoälytyökalut on syytä...
Microsoft Fabric on Microsoftin uusin tarjooma datan pyörittelyyn. Fabric on ensinäkemältä yksinkertaisesti sateenvarjo, jonka alle...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja