Copart

Erikoisala vaatii it-ratkaisuilta erikoisosaamista

Asiakas

Copart Suomi Oy on suomalaisten vakuutusyhtiöiden vuonna 1966 perustama ajoneuvojen realisointiin, varaosakauppaan sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut yritys, joka aiemmin tunnettiin nimellä Autovahinkokeskus. Se realisoi ja myy ajoneuvot Suomen suurimman ajoneuvohuutokauppasivuston välityksellä. Valtavan ajoneuvomäärän käsittely ei olisi mahdollisia ilman saumattomasti toimivaa IT-ratkaisua.  

Yhteistyö

Adafy huolehtii Copartin toiminnanohjausjärjestelmän, verkkokaupan sekä palvelinympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa. Kehitystyön kärkenä ovat tiedonkulun sujuvuus vakuutusyhtiöiden suuntaan, toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyys sekä verkkokaupan asiakasystävällisyys.

Adafy tarjoaa korkean tason teknologista Microsoft-teknologiaosaamista yrityksen it-järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Copartin asiantuntijoiden kanssa.

Miksi Adafy?

Copart Suomi Oy valitsi Adafyn it-kumppanikseen vahvan Microsoft-osaamisen vuoksi. Yhteistyön myötä on huomattu, että Adafy tekee tinkimätöntä laatua korkealla sisäisellä vaatimustasolla. Adafyn työkalujen ansiosta on pystytty ennakoimaan ongelmatilanteita ja reagoimaan niihin nopeasti. Kehitystyössä on saatu käyttöön täysin valmiita ominaisuuksia parhain teknologisin ratkaisuin.

Copartilla arvostetaan korkealle Adafyn tekemisen henkilökohtaista otetta sekä oma-aloitteisuutta. Pienessä yrityksessä tieto kulkee ja kokonaisuus pysyy hyvin hallinnassa. Korkean osaamisen johdosta Adafy pystyy tekemään kehitysprojekteja tuloksekkaasti napakalla miehityksellä. Adafyn ja Copartin välillä on yhteinen ymmärrys laadunvalvonnasta, dokumentoinnista ja työkaluista. Integraatiotyöstä saadun kokemuksen perusteella Copartilla ajatellaan, että it-järjestelmien integrointiin Adafy on myös mitä parhain tekijä.