Adafyltä ohjelmistokehittäjiä ja teknologiaosaamista Jydacomin tarpeisiin

Jydacom Oy on rakennusliikkeiden tarpeisiin kehitetyn laajan liiketoiminnan ohjausjärjestelmän toimittaja. Jydacomin ohjelmistot kattavat rakennusliikkeiden kaikki ydintoiminnot: tarjouslaskennan, tuotannon, taloushallinnon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinnan. Menestyvät ja kasvavat rakennusliikkeet käyttävät Jydacomin järjestelmiä liiketoimintansa hoitamiseen.  

Jydacom on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan ohjelmistoja toimittavaa EG –konsernia.

Yhteistyö

Adafyn ja Jydacomin yhteistyö käynnistyi syksyllä 2022, kun Adafy tarjosi kaksi ohjelmistokehittäjää Jydacomin tuotekehitystiimiä vahvistamaan. Tarpeena oli löytää henkilöitä, joilla on Angular, C#, .NET 6, EF Core, ja SQL Server hallussa.  Adafyn ohjelmistokehittäjät työskentelevät suoraan Jydacomin ohjauksessa, kiinteänä osana Jydacomin kehitystiimiä.

Uusille ohjelmistokehittäjille on aina tavallinen haaste alussa alkaa ottamaan haltuun asiakkaan toimialan erityispiirteitä. Koska Jydacomilla on vankka osaaminen omalta erikoisosaamisalueeltaan ja alan ammattilaisia omasta takaa, sisältötukea on kuitenkin hyvin saatavilla. Töiden aloituksen aikaan osui myös Jydacomilla kehitysprosessin ja työkalujen uudistaminen, johon adafyläiset hyppäsivät suoraan mukaan. Tämä ei ole haitannut töiden käynnistymistä ja ensimmäisten kuukausien aikana uudet kehittäjät ovatkin päässeet hyvää alkuun Jydacomin ohjelmistojen parissa.

Miksi Adafy?

”Valitsimme Adafyn yhteistyökumppaniksemme tuotekehityksellemme, koska Adafyn teknologiaosaaminen vastaa Jydacomin tarpeita hyvin. Tiedämme, että meille töitä tekevien ohjelmistokehittäjien lisäksi adafyläisiltä löytyy laajasti Microsoft- ja Azure -teknologiaosaamista ja voimme tarpeen mukaan kääntyä heidän puoleensa myös rajatummissa erityiskysymyksissä.

Tuotekehitystiimissä työskentely sujuu mutkattomasti yhdessä meillä aloittaneiden ohjelmistokehittäjien kanssa ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Timo Nirhamo
Director, Product Management
Jydacom Oy

”Teemme mielellämme yhteistyötä oman alansa vahvojen toimijoiden kanssa. Jydacomilla on pitkä historia rakennusliikkeiden johtavana ohjelmistotoimittajana ja on hienoa että me Adafyllä voimme olla kumppanina Jydacomin kehityksessä ja kasvussa.”

Satu Kuusinen
Toimitusjohtaja
Adafy Oy

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja