Adafy on luottokumppani joka hoitaa projektit esimerkillisesti

Digia on IT-alan palveluyritys, joka toimittaa digitaalisia palveluita eri toimialoille toiminnan ohjaamiseen, palvelujen kehittämiseen sekä tiedon hyödyntämiseen. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Yhteistyö

Digian ja Adafyn yhteistyö kytkeytyy Digia Financial Systems-tuoteperheen (DiFS) kehitystyöhön. DiFS on finanssialan järjestelmäkokonaisuus, joka sisältää ratkaisut mm. rahastoyhtiöiden, sijoituspalveluyritysten, varainhoitajien, arvopaperivälittäjien, omia salkkujaan hallinnoivien instituutioiden ja pankkien tarpeisiin. 

Adafyn asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä Digian DiFS-tiimin kanssa ja osallistuvat ohjelmistojen suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Digia hyödyntää Adafyn erityisosaamista muun muassa haastavissa teknistä osaamista vaativissa tilanteissa.

Miksi Adafy?

Yhteistyö Adafyn kanssa juontaa juurensa Digialle. Adafyn osaajat tuntevat finanssialan tuotteet ja käytettävän teknologian syvällisesti. Heillä on hyvä kokonaisuuden hallinta ja vahva teknologinen osaaminen. Yhteistyö on ollut tiivistä, sillä Adafyn kehittäjät työskentelevät osana Digian tiimiä suunnitteluvaiheesta lähtien.

Adafy on toteuttanut Digian tarpeisiin myös itsenäisesti merkittäviä kokonaisuuksia. Adafylle on annetu ratkottavaksi vaikeita teknologisia haasteita, joihin he ovat löytäneet toimivat ratkaisut. Vuosien mittaan karttuneen tietotaidon johdosta Adafy osallistuu myös arkkitehtuuritason suunnitteluun ja määrittelyiden tekemiseen.

Ongelmatilanteissa Digialla voidaan luottaa Adafyn osaamiseen ja projektinhallintakykyyn. Adafy on Digialle tärkeä kumppani, joka tuo joustavuutta ja syvällistä teknologiaosaamista.

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja