Erikoisala vaatii it-ratkaisuilta erikoisosaamista

Copart Suomi Oy (ent. Autovahinkokeskus/AVK) on osa Copart Inc:a, maailman johtavaa ajoneuvojen huutokauppa-, realisointi- ja vakuutusyhtiöpalveluja tarjoavaa yritystä. Copart myy yli kaksi miljoonaa ajoneuvoa vuosittain maailmanlaajuisesti virtuaalisen huutokauppa-teknologiansa, VB3:n, kautta.

Copart Suomi on vaurioajoneuvoihin erikoistunut palveluntarjoaja. 

Se realisoi ja myy ajoneuvot Suomen suurimman ajoneuvohuutokauppasivuston välityksellä. Valtavan ajoneuvomäärän käsittely ei olisi mahdollisia ilman saumattomasti toimivaa IT-ratkaisua.  

Yhteistyö

Adafy huolehtii Copartin toiminnanohjausjärjestelmän, verkkokaupan sekä palvelinympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa. Kehitystyön kärkenä ovat tiedonkulun sujuvuus vakuutusyhtiöiden suuntaan, toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyys sekä verkkokaupan asiakasystävällisyys.

Adafy tarjoaa korkean tason teknologista Microsoft-teknologiaosaamista yrityksen it-järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Copartin asiantuntijoiden kanssa.

Miksi Adafy?

Copart Suomi Oy valitsi Adafyn it-kumppanikseen vahvan Microsoft-osaamisen vuoksi. Yhteistyön myötä on huomattu, että Adafy tekee tinkimätöntä laatua korkealla sisäisellä vaatimustasolla. Adafyn työkalujen ansiosta on pystytty ennakoimaan ongelmatilanteita ja reagoimaan niihin nopeasti. Kehitystyössä on saatu käyttöön täysin valmiita ominaisuuksia parhain teknologisin ratkaisuin.

Copartilla arvostetaan korkealle Adafyn tekemisen henkilökohtaista otetta sekä oma-aloitteisuutta. Pienessä yrityksessä tieto kulkee ja kokonaisuus pysyy hyvin hallinnassa. Korkean osaamisen johdosta Adafy pystyy tekemään kehitysprojekteja tuloksekkaasti napakalla miehityksellä. Adafyn ja Copartin välillä on yhteinen ymmärrys laadunvalvonnasta, dokumentoinnista ja työkaluista. Integraatiotyöstä saadun kokemuksen perusteella Copartilla ajatellaan, että it-järjestelmien integrointiin Adafy on myös mitä parhain tekijä

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Junttan – perinteisen alan innovatiivista teknologiakehitystä monitoimittajaverkoston tuella Junttan Oy  suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja