Askele Insights yhdessä Visma Severan kanssa tehostaa asiantuntijayrityksen toiminnanohjauksen

Askele Oy on kokenut kumppani asiantuntijayrityksen toiminnanohjauksen kehittämiseen. Askele tarjoaa asiantuntijapalveluita ja toimialaratkaisuja  toiminnanohjauksen kehittämiseen mm. arkkitehti-. ja insinööritoimistoille, mainos- ja viestintätoimistoille, ICT- ja ohjelmistotaloille sekä liikkeenjohdon konsulteille. 

Askeleen erikoisosaamista on toimialakohtaiset ratkaisut myynnin, projektihallinnan, työaikaseurannan ja taloushallinnan kehitykseen. 

Yhteistyö

Adafyn ja Askeleen yhteistyö käynnistyi alkuvuonna 2023. Askele etsi ohjelmistokehityskumppania tukemaan Askele Insights -sovelluksen kehitystä. Askele Insights koostuu Severa -toiminnanohjausjärjestelmään kytkettävistä lisäosista, jotka tehostavat ja helpottavat erityisesti projektinhallintaa, myyntiä, esihenkilötyötä, taloushallintoa ja raportointia. 

Adafy on toiminut Askeleen sovelluskehityskumppanina ja tiiviissä yhteistyössä Askeleen tuotepäällikön kanssa Insights -sovellusta on kehitetty Askeleen asiakkaiden tarpeita huomioiden. 

Miksi Adafy?

”Löysimme Adafyn suosituksen kautta, kun etsimme uutta sovelluskehityskumppania meidän Askele Insights -sovelluksellemme. Tuntuu, että meillä klikkasi hyvin heti ensimmäisestä palaverista lähtien.

Vaikka meidän tarve sovelluskehitystyölle on ollut vaihtelevaa ja kausittaista, töistä sopiminen on aina ollut sujuvaa ja joustavaa. Adafyn kanssa loimme tyhjästä uuden Askele Insights Profit -sovelluksemme ja aiempaa Projects -sovellusta on viety eteenpäin aimo harppauksin.

Sovelluskehitystyötä on tehty muutaman dedikoidun kehittäjän kanssa, joiden ammattitaitoa arvostan suuresti ja heidän kanssaan on ilo tehdä töitä. Minulle on tärkeää, että löysimme luotettavan kumppanin jonka kanssa olemme samalla aaltopituudella ja jonka kanssa yhteistyö on vaivatonta ja saumatonta.”

Hanna Karppinen, tuotepäällikkö

Askele Oy

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja