Aidon & Adafy:
AA-luokan yhteistyötä

Aidon on Pohjoismaiden johtava älykkäiden energiamittausratkaisujen ja älyverkkosovellusten kehittäjä ja toimittaja. Aidonin tarina alkoi vuonna 2004, ja siitä asti Aidon on ratkaisuillaan auttanut asiakkaitaan, pohjoismaisia jakeluverkkoyhtiöitä, parantamaan sähkönjakelun luotettavuutta ja vastaamaan käynnissä oleviin energiatoimialan muutoksiin.

Älykkäisiin mittausjärjestelmiin ja verkkodatan jalostamiseen ja hyödyntämiseen perustuvat ratkaisut tukevat verkkoyhtiöitä niiden tärkeimmässä tehtävässä: häiriöttömässä sähkön toimittamisessa asiakkailleen. Aidonin avoimeen arkkitehtuuriin pohjautuvat luentajärjestelmät ja energiapalvelulaitteet ovat käytössä jo lähes 4 miljoonassa mittauspisteessä Pohjoismaissa.

Yhteistyön lähtökohdat

Adafy ja Aidon ovat tehneet ohjelmistokehityksen yhteistyötä jo vuodesta 2016. Adafy on tarjonnut osaavia ohjelmistokehitysammattilaisia Aidonin tuotekehitystiimejä vahvistamaan. 

Adafyn arkkitehdit ja ohjelmistokehittäjät asiakkaan käytössä

Kehitystä tehdään ketterillä ohjelmistokehitysmenetelmillä Aidonin ohjauksessa. Käytettyjä teknologioita ovat olleet mm. .NET, Azure, Docker, Kubernetes, C#, Windows Forms ym. 

”Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut helppoa ja avointa.

Adafyn osaamisen taso on todella hyvä. Käytännössä Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat olleet mukana rakentamassa Aidonilla uutta pilvipohjaista palvelualustaa kuin myös aikaisempaa luentajärjestelmäämme.”

Harri Valkonen

Director, Research & Development, Aidon Oy

Lue myös nämä

”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi verkostoitunutta liiketoimintamallia digitalisoinut suomalainen menestystarina Tana Oy on vuonna 1971...
Adafy Oy ja Junttan Oy aloittavat yhteistyön: integraatioratkaisusta liikkeelle Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä...
Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus Cross Wrap Oy valmistaa teolliseen käyttöön tarkoitettuja automaattisia pakkaus-...

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Varaa tehokas tapaaminen ja ratkaisuesittely!
Tehokas 45 minuutin etätapaaminen sisältää digitaalisen kehityksen tarpeidenne kartoituksen ja esittelyn onnistuneista ratkaisuistamme.

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja