Enerkey

Adafy on tärkeä vahvistus ohjelmistokehitystiimiimme

Eija Kestilä

Ohjelmistokehitysjohtaja EnerKey Enegia Solutions Oy

EnerKey Enegia Solutions kehittää ja myy markkinoiden johtavaa energianhallintajärjestelmää. EnerKey-energianhallintajärjestelmällä voidaan kokonaisvaltaisesti seurata, johtaa ja tehostaa kiinteistöjen energiankulutusta. Se auttaa yrityksiä ja kiinteistönomistajia tunnistamaan energiansäästön mahdollisuudet ja kehittämään liiketoiminnan vastuullisuutta.

Laaja järjestelmäuudistus vaati lisäkäsiä

EnerKey aloitti vuonna 2014 laajan järjestelmäuudistuksen, jota toteuttamaan tarvittiin omien osaajien lisäksi ulkopuolista vahvistusta. Mukana uudistustyössä on ollut monen eri alihankkijan työntekijöitä. Adafyn pääsi mukaan mielenkiintoiseen uudistustyöhön kahden ohjelmistokehittäjän voimin vuonna 2018.

– Yhteistyömme Adafyn kanssa on sujunut mutkattomasti ja joustavasti. Työskentely on helppoa, kun adafylaiset ovat täällä meidän toimistollamme neljänä päivänä viikossa. He ovat sujahtaneet osaksi työyhteisöämme ja nykyään meitä erottaa vain perjantain ”oman toimiston päivät”, kertoo EnerKeyn ohjelmistokehitysjohtaja Eija Kestilä.

Adafyn osaajat ovat tuoneet uusia ratkaisuja

Adafyn osaajat ovat olleet tiiviisti mukana EnerKeyn ohjelmistokehitystyössä.

– Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat tuoneet tärkeän panoksen tiimin osaamiseen ja uusia teknologisia ratkaisuja tiettyihin osa-alueisiin. Adafyn tekemä kehitystyö näkyy mm. tärkeässä hallintatyökalussa sekä eräässä asiakkaiden käyttöön tulevassa sovelluksessa, sanoo Kestilä.

– Ohjelmistokehitys on tiimityötä, jossa kaikkien työpanos merkitsee. Adafyn osaajat tuovat tärkeän lisän ja arvokasta osaamista tiimiimme. Yhdessä olemme enemmän, ryhmän osaaminen svaa taitavien työntekijöiden myötä.

Miksi Adafy?

– Valitsimme Adafyn yhdeksi kumppaniksemme ensisijaisesti heidän vahvan Microsoft-osaamisensa ansiosta. Adafylla on maine, että talo on täynnä osaajia. Haluamme EnerKeyllä suosia paikallisia toimijoita, joten Adafy täytti myös tämän kriteerin.