Kesäpestin kautta ohjelmistokehittäjäksi: Adafy Akatemia kiidättää sinut Microsoft -teknologioiden, Azuren ja .NET:n osaajaksi

Haemme kesäksi 2022 ohjelmistokehityksestä innostuneita ohjelmistokehitysalan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoita.

Tule meille kesätyöhön ja pääset oppimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Adafy Akatemia on ohjelma, jossa kesätyöntekijä pääsee tutustumaan käytännönläheisesti ohjelmistokehityksen saloihin. Tarjoamme sinulle suunnitellun harjoitteluväylän, jossa pääset opettelemaan ja harjoittelemaan ohjelmistokehityksen työtehtäviä. Mentorinasi toimivat kokeneet ohjelmistokehittäjät ja arkkitehdit.

Oletko jo ottanut C# haltuun? Siitä on hyvä jatkaa!

Haemme Sinua, ohjelmistokehityksestä innostunut opiskelija, jolla on jo takana 2-3 vuotta alan (ohjelmistotekniikka, tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede) opintoja ja hallussa vähintään perusteet C# -ohjelmoinnista. Me jatkamme siitä ja ohjaamme Sinua syvemmälle .NET:n, Azuren ja ketterän ohjelmistokehityksen käytänteisiin. Aloitamme harjoitusprojektilla ja tehtävillä, joiden kautta teknologiamme ja menetelmämme tulevat tutuksi. Pääset toki tutustumaan kesän aikana myös ihan oikeisiin kehitysprojekteihin, esimerkiksi asiakashommissa tai Adafyn oman teknologia- ja tuotekehityksen parissa.

Missä hommat duunataan?

Kesätyöpaikka on keskeisellä paikalla Jyväskylässä, Adafyn viihtyisällä toimistolla Innova 4:ssä. Toimistoltamme on mahtavat näkymät Jyväskylän Satamaan ja Lutakon aukiolle ja aivan ikkunamme alla tapahtuu kesän aikana kaikenlaista mukavaa: Suomi Pop-festarit, Lutakon rock-klubin keikat, OlutSatama jne.

Mitäs kesän jälkeen?

Me toivoisimme löytävämme kesätyöntekijöitä, jotka kesän Adafy Akatemia -harjoittelujakson jälkeen olisivat kiinnostuneiat mahdollisesti jatkamaan opintojen ohella vaikkapa osa-aikatyössä.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoa Adafy Akatemiasta ja kesäduunista antavat arkkitehtimme Panu (panu.oksala@adafy.com) ja toimitusjohtamme Satu (satu.kuusinen@adafy.com). Hakeminen tapahtuu sähköpostitse, osoitteeseen ura@adafy.com. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:n ja otteen opintosuoritusrekisteristä.

Hakuaika helmikuun loppuun asti, mutta haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja sitä mukaa kun yhteydenottoja tulee, joten kannattaa toimia heti.