Rekry

Adafy tarjoaa haasteita ja kehittymismahdollisuuksia Microsoft full-stack maailmassa

Haluatko osaksi Microsoft-teknologioiden edelläkävijätiimiä?

Iloksemme olemme saaneet viime aikoina joukkoomme monta uutta osaajaa.

Mukavaan ja asiantuntevaan, Microsoft-teknologioista innostuneeseen porukkaamme kuitenkin mahtuisi vielä uusi tyyppi, kenties juuri sinä, kokenut .NET-kehittäjä?

Haemme joukkoomme osaavaa Microsoft-teknologioiden asiantuntijaa, jolle termit .NET, ASP.NET, Azure ja HTML ovat tuttuja. Toivomme vähintään parin vuoden työkokemusta .NET-ohjelmoinnista, .NET-backend kokemusta (ASP.NET, Azure) sekä Web-teknologioiden perustaitoja (HTML/JS/CSS).

Meillä Adafyllä pääset toimimaan tärkeässä roolissa hyvinvoivassa työyhteisössä, joka kasvaa ja kehittyy teknologisesti. Tiimillä yhdessä autamme toisiamme ja asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Innovassa, Jyväskylässä, mutta voit asua myös muualla, etätyöt onnistuvat kyllä.
Lisää Adafystä kuulet toimitusjohtajaltamme Liinalta, liinamaaria.hakola@adafy.com, p. 050 406 5250. Jos työ Adafyllä kiinnostaa, niin hakemusta kannattaa laittaa tulemaan osoitteeseen ura@adafy.com

Työntekijän etumme

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi muita etuja
 

Osaamisen kehittämisen tuki

Saat joka kuukausi 50€ ylimääräistä palkkaan. Etua voi hyödyntää vapaasti esimerkiksi GitHub-tilaukseen, Azure-resursseihin tai IT-kirjallisuuteen.
 

Ylimääräiset palkalliset vapaat

Työntekijöillämme on seuraavat ylimääräiset palkalliset vapaapäivät: 23.12, 31.12.
 

Hammashoito

Olemme järjestäneet kattavan hammashoidon tekijöillemme PlusTerveyden kautta.
 

Internet-etu

Tekijämme saavat palkkaan korvauksen oman Internet-yhteyden käytöstä.
 

Työterveys

Olemme järjestäneet hyvän työterveyspaketin Terveystalon kautta.
 

Modernit työvälineet

ReSharper, Github, Visual Studio Online ja Azure. Haluatko työskennellä Surface Pron kanssa, vai tehokkaalla pöytäkoneella? Tarvitsetko useamman näytön? Saat käyttöösi haluamasi modernit...
Read More