Tommi Flink Adafyn Chief Revenue Officeriksi

Adafyn kasvua tukemaan

Helmikuun alussa toivotimme tervetulleeksi uuden adafyläisen. Tommi Flink aloitti meillä Chief Revenue Officerina. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. myynti, markkinointi, strateginen Adafyn tarjooman kehitys ja johtoryhmätehtävät erityisesti yhtiön kasvun parissa. Hän tulee työskentelemään vahvasti uusiasiakashankinnassa ja tulevien viikkojen aikana tutustuu myös nykyisiin asiakkaisiimme mielellään.

Tommilla on taustallaan pitkä ura ohjelmistokehitysliiketoiminnassa, liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen parissa. Hän siirtyi Adafylle Digital Workforcelta, jossa hän vastasi pankki- ja vakuutusalan asiakkuuksista. Tätä ennen Tommi työskenteli toimitusjohtajana Magisterilla ja lukuisissa vaativissa tehtävissä Digialla.

Adafy tuli tutuksi Tommille hänen toimiessaan Adafyn hallituksen puheenjohtajana n. 1,5 vuotta ennen siirtymistä operatiivisiin tehtäviin.

”Tunsin Adafyä hyvin entuudestaan, joten siirtyminen mukaan operatiiviseen toimintaan ei ollut hyppy tuntemattomaan. Olen tehnyt monen adafyläisen kanssa yhdessä töitä jo ennen Adafyä, olen asiakkaana ostanut Adafyltä asiantuntijapalveluja useankin yrityksen kautta ja nyt viimeiset 1,5 vuotta toimin yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Yli 20 vuotta IT-alalla toimineena uskallan väittää, että Adafyllä on poikkeuksellisen korkeatasoista osaamista vaativien järjestelmien suunnittelusta ja kehityksestä erityisesti Microsoftin teknologioilla. Tosi mukava päästä itse mukaan vielä tiivimmin ja tutustumaan tarkemmin myös Adafyn mielenkiintoisiin asiakkaisiin.”, Tommi kertoo.

”Opin tuntemaan Tommia hallituksen kautta ja olen tosi iloinen hänen siirtymisestään enemmän hands on -tehtäviin Adafyllä. Tommi tuo meille loistavaa kokemusta, strategista näkemystä ja vahvistusta myyntiimme ja liiketoimintamme kehittämiseen. Adafy tulee pysymään asiakkaidemme luotettuna ja näkemyksellisenä teknologiakumppanina ja panostamme vahvasti mm. tekoälyteknologioihin, integraatioratkaisujemme kehittämiseen ja sovelluskehityksemme asiakasarvoon. Näidenkin asioiden parissa Tommi tulee työskentelemään ja toivotan hänet lämmöllä tervetulleeksi meille.”, Adafyn toimitusjohtaja Satu Kuusinen toteaa tyytyväisenä.

 

Tommin siirryttyä operatiivisen johdon tehtäviin, samalla Adafy Oy:n hallituksen kokoonpanoa päivitettiin. Hallituksessa 1.2.2024 alkaen ovat Mikael Koskinen (hpj), Jarkko Hakola, Panu Oksala ja Antti Kiiskinen.

Kategoriat

Kiirehtiä vai odottaa? Tekoälyä puskee IT-maailmassa tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta kanavasta ja asian sivuuttaminen tuntuu...
Millainen homma? Ohjelmistokehittäjän tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Azure-ympäristössä työskentelystä sekä osaamista ja kokemusta...
Senior Software Developer Mikko Uuksulainen osallistuu keskusteluumme tekoälystä ohjelmistokehittäjän työkaluna. Blogiartikkelin kuvitus: Mikko Uuksulainen ja...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja