Teknologiakehityksen konkreettiset hyödyt liiketoiminnalle, osa 2: kannattavuden parantaminen

Edelleen kuulee sanottavan, ettei teknologia ja liiketoiminnan tarpeet kohtaa. Tai että IT-jutut on liian korkealentoisia ilman konkreettisia vaikutuksia bisnekseen.

Otimme asiaksemme muistutella periaatteessa yksinkertaisista perusasioista, jotka pääsevät joskus unohtumaan, kun digitaalisuudesta, industry 4.0:sta ja muusta mullistavasta aletaan puhua.

Miksi digitaalisiin teknologioihin kannattaa panostaa ja mitä hyötyjä räätälöidyillä teknologiaratkaisuilla voi olla liiketoiminnalle? Puramme tätä teemaa kolmiosaisessa sarjassa. Jokaisessa osassa nostamme esiin yhden konkreettisen tavoitteen, mitä arvoa teknologiakehitys voi tuoda liiketoiminnalle ja esittelemme siitä oman asiakasesimerkin.

Tämän sarjan ensimmäisessä osassa muutama päivä sitten nostimme ensimmäiseksi tavoitteeksi liiketoiminnan kasvun. Nyt nostamme esiin toisen yhtä tärkeän teeman.

Kasvun lisäksi aina mielessä tulisi olla kannattavuus. Digitaalisiin teknologiaratkaisuihin investoimalla voit nostaa kustannustehokkuuden monissa prosesseissa merkittävästi paremmalle tasolle. Muista, että et ole vain valmisohjelmistojen varassa, vaan tarjolla on hyviä räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi ja liiketoimintasi kehitystarpeisiin.

Esimerkkejä valmistavan teollisuuden haasteista ja ratkaisuista jotka liittyvät kannattavuuden ja kustannustehokkuuden parantamiseen:

  • Suunnittelun, hankinnan ja toimitusketjun ohjauksen välisessä tiedonkulussa ja prosesseissa on paljon manuaalisia vaiheita, tiedon syöttämistä ja siirtelemistä järjestelmästä toiseen. Ratkaisuna skaalautuva ja turvallinen integraatioratkaisu sekä tehokkaat automaatiot, jotka hoitavat toistuvat rutiinitehtävät ja varmistavat että tieto on oikein ja ajantasalla sekä ERP:ssä, PDM:ssä ja CRM:ssä. Tieto kulkee sujuvasti ja turvallisesti sekä oman henkilöstön kesken että valmistuskumppaneille ja myyntipartnereille.
    • Varaosien ja lisäpalvelujen myyntiä ja asiakaspalvelua hoidetaan sähköpostilla ja puhelimella ja tietoa tallennetaan asiakkailta saatujen viestien perusteella eri paikkoihin. Ratkaisuna verkkopalveluratkaisut, asiakasportaalit ja verkkokauppa, jotka mahdollistavat asiakkaille nopean tiedon saannin ja henkilöriippuvuuksista vapaan palvelun.

Tutustu asiakasesimerkkiimme kustannustehokkuuden parantamisesta! Adafy on toiminut pitkään Tana Oy:n teknologiakehityskumppanina. Räätälöidyt sovellukset tehostavat Tanan toimintaprosesseja, kuten esimerkiksi toimittajahallintaa ja -yhteistyötä, prototyyppien valmistusta ja myydyn konekannan hallintaa. Tana asiakastarina

Seuraavassa teknologiakehityksen perustavoitteita käsittelevissä sarjan osassa nostamme esiin datan hyödyntämisen arvon.

Kun pysytään perusasioiden äärellä, kyse ei ole rakettitieteestä, vaan fiksusti tehdyistä teknologiaratkaisuista, joista on konkreettista hyötyä liiketoiminnalle

Kategoriat

Mitä on vastuullinen ja luotettava yritystoiminta? Meille se on sitä, että toimimme rehdisti asiakkaidemme, henkilöstömme...
Adafy on saanut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Suomen Asiakastieto Oy on analysoinut yrityksemme taloudelliset...
Me olemme vuonna 2012 perustettu 25 hengen teknologiayritys, joka tekee sekä asiakasprojekteja että omia teknologiaratkaisuja....

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja