Silverlight-HTML5 -konversioprojektit

Siirry webbisovelluksesi kanssa helposti eteenpäin.

Kuvaus

Adafy tarjoaa palveluna Silverlight-sovelluksen porttaamisen HTML5-teknologioille. Kyseessä on ”avaimet käteen” -tyylinen palvelukokonaisuus, jossa aluksi käydään yhdessä läpi nykyinen Silverlight-sovellus ja sen toiminnallisuudet ja tämän jälkeen asiantuntijamme hoitavat konversion. Lopputuloksena on responsiivinen HTML5-sovellus, joka toimii moderneilla selaimilla niin kännykässä, tabletissa kuin tietokoneissa.

Silverlight-HTML5 -konversioprojektin vaiheet

  1. Tapaaminen ja nykyisen Silverlight-sovelluksen läpikäynti.
  2. Yrityksen teknologia-osaamisen kartoitus (HTML5-teknologiat valitaan niin, että ne tukevat yrityksen nykyistä osaamista mahdollisimman hyvin).
  3. Silverlight-sovelluksen konversio/porttaus Adafyn asiantuntijoiden toimesta.
  4. Tarvittaessa: Silverlight-sovelluksen käyttämän rajapinnan vaatimat muutokset. (Useat Silverlight-sovelluksen hyödyntävät WCF/SOAP-rajapintoja, joiden kutsuminen HTML5-sovelluksesta on haasteellista. Rajapinta voidaan ”wrapata” REST-rajapinnan taakse.)
  5. Tarvittaessa: Yrityksenne tekijöiden perehdytys sovelluksen uuteen teknologiaan.
  6. Sovelluksen luovutus ja käyttöönotossa avustaminen

Tekijämme

Adafyn tekijöillä on pitkä kokemus Microsoft-teknologioista. Kerkisimme olemaan mukana Silverlight-projekteissa yli 5v ajan, ennen kuin tilanne teknologian kanssa muuttui. Olemme tehneet onnistuneen hyppäyksen tutusta ja turvallisesta XAML-teknologiasta HTML:n, JS:n ja CSS:n pariin siirtäen omia ja asiakkaidemme sovelluksia uusille teknologioille.

Voit tutustua tarkemmin tekijöihimme sivuillamme.

Takuu

Konvertoidulle HTML5-sovellukselle myönnetään aina vuoden takuu, jonka aikana korjaamme mahdolliset konversiosta johtuvat virheet ilman kustannuksia.

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää tai onko teillä Silverlight-sovellus, jonka konversiota vielä mietitte? Ole yhteydessä, niin käydään tilannetta tarkemmin läpi.

Sähköpostilla: info@adafy.com

Puhelimitse: 040-5928946