Silverlight-HTML5 -asiantuntijapalvelut

Webbisovellus seuraavalle tasolle asiantuntijoidemme avulla.

Kuvaus

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa Silverlight-sovelluksesta halutaan siirtyä eteenpäin HTML5-teknologioiden pariin. Asiantuntijamme voivat toimia projektissanne arkkitehtinä tai osana sovelluskehittäjien joukkoa.

Tausta

Silverlightin vahvuus oli sen kehittäjäystävällisyys ja kehityksen tehokkuus: Laadukkaita Silverlight-sovelluksia oli nopea tehdä. HTML5:n kehittäjäystävällisyys ei vielä ole samalla tasolla, mutta oikeilla teknologiavalinnoilla voi helpottaa polkua kohti plugin-vapaata sovellusta.

Adafyn asiantuntijat ovat olleet mukana Silverlight-projekteissa yli 5 vuoden ajan. XAML-taitojen lisäksi käteen on jäänyt vankka kokemus eri kolmannen osapuolen kirjastoista, kuten MVVM Light, Caliburn.Micro ja Telerikin kontrollit. HTML5:n puolella on tarjolla eri kirjastot, mutta oikeilla valinnoilla kehittäjäkokemus voi pysyä mukavan lähellä Silverlight-maailmaa.

Kaikkea ei tarvitse oppia nollista uusiksi, vaan tavoitteena on hyödyntää tekijöidenne nykyistä osaamista mahdollisimman hyvin.

Kokonaisuus

Autamme siirtämään sovelluksenne ja teknologisen osaamisenne Silverlight-maailmasta HTML5:n pariin. Voimme toimia projektissanne arkkitehtina tai full-stack -kehittäjänä. Arkkitehtimme voivat projektien edistämisen lisäksi pitää teille koulutuksia HTML5-teknologioista.

Pystymme auttamaan esimerkiksi seuraavien kysymyksien kanssa:

  • SPA vai ei?
  • Aurelia vs Angular vs kaikki itse?
  • Kuinka rajapinnat siirretään helposti HTML5 ja REST-aikaan?

Tavoite

Adafyn osaajien avulla siirtyminen Silverlight-teknologioista HTML5:n pariin sujuu kivuttomammin ja tehokkaammin.

Tekijämme

Voit tutustua tarkemmin tekijöihimme sivuillamme.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä, niin käydään tilannettanne tarkemmin läpi.

Sähköpostilla: info@adafy.com

Puhelimitse: 040-5928946