.NET-ohjelmistokehitys

Tietoa

Kuvaus

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Työskentelytapamme

Tekijöillämme on pitkä kokemus onnistuneista .NET-ohjelmistoprojekteista. Myös haastavampia projekteja on kerinnyt vuosien varrella osua vastaan. Kaiken tekemisen keskiössä Adafyllä on oppiminen ja tiedon jakaminen: hiomme tapaamme tehdä asioita jatkuvasti. Tekijämme blogaavat aktiivisesti ja ovat jakamassa tietoa myös Microsoftin suurimmissa tapahtumissa, kuten TechDaysissä.

Tietoa Adafyn asiantuntijoista

Adafyn asiantuntijoiden työkokemuksen taustat ylettyvät 90-luvun lopulle, jolloin järjestelmien kehitys perustui vielä C++:n ja Visual Basic -pohjaisiin käyttöliittymiin. .NET Frameworkin kelkkaan hyppäsimme ensimmäisen kerran vuosituhannen alussa Framework 1.0 Betan merkeissä ja päivittäiseen käyttöön teknologinen alusta tuli .NET Framework 1.1:n myötä vuonna 2003.

Adafy lähti voimalla panostamaan Microsoftin Azure-pilvipalveluun vuonna 2012. Adafy olikin yksi Suomen neljästä Azureen keskittyneistä Microsoftin BizSpark Plus -yrityksestä.

Viime vuosina .NET Frameworkin tilalle on vaihtunut .NET Core. Ensimmäiset laajemmat projektit toteutimme .NET Core 1.1:llä ja nyt 2.0, 2.1 ja 2.2 ovat olleet pitkään päivittäisessä käytössä. Tietokantapuolella Cosmos DB on monissa tapauksissa korvannut aikaisemmin käytössä olleet SQL Serverin ja Oraclen.

”Teknotutkan” kärjessä vuodelle 2019 on Blazor. Blazor on SPA-teknologia, joka mahdollistaa dynaamisten webbikäyttöliittymien rakentamisen Razorin ja C#:n avulla.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä, niin käydään tilannettanne tarkemmin läpi.

Sähköpostilla: info@adafy.com

Puhelimitse: 040-5928946