Selkeä hinnoittelu, kattavat palvelut

Ohjelmistojen ylläpito- ja kehityspalvelut räätälöidyille sovelluksille

Tarjoamme ketterää ylläpito- ja kehityspalveluja räätälöidyille sovelluksille. Oli sovellus sitten juuri valmistunut, tai jo pitkään käytössä ollut. Huolehdimme siitä, että sovellus pysyy ajantasalla niin teknisesti kuin liiketoiminnallisestikin. Ammattitaitoisella ylläpidollamme varmistat sovelluksellesi virheettömän toiminnan ja pitkän elinkaaren.

Ota yhteyttä

Ylläpitopalvelumme

Tarjoamme ohjelmistojen ylläpito- ja kehityspalveluita

Selkeä ja ennakoitava hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu kolmeen portaseen, josta valitaan sopivin malli. Mallin valintaan vaikuttaa mm. sovelluksen käyttöaste, vikatilanteiden vasteaika ja tarvittavan kehitystyön määrä. Tehdystä työstä tarjoamme selkeän erittelyn jokaisen laskutuksen yhteydessä.

Tukikanava

Yksi luotettava, monipuolinen ja nopeasti vastaava tukikanava ongelmatilanteiden ja uusien kehitysten hallintaan. Tukikanava palvelee tarvittaessa puhelimella, sähköpostilla tai suoraan käytettävänä tukisovelluksena. Tukisovelluksen kautta on helppo seurata töiden etenemistä ja priorisoida tarvittaessa kiireellisiä asioita.

Automaattinen valvonta

Tarjoamme sovellukseen automaattista valvontaa, jonka avulla pystymme tunnistamaan ja reagoimaan vikatilanteisiin ennen kuin ne näkyvät loppukäyttäjille. Valvonnan avulla voimme lisäksi arvioida tehtyjen kehitysten ja muutosten vaikuttavuutta sovelluksen toimintaan.

Miksi Adafy

Adafy on Microsoft Gold Partner. Kokeeseen kehittäjäjoukkoomme kuuluu 15 henkilöä akselilla Helsinki-Rovaniemi. Tekijöillämme on pitkä kokemus onnistuneista .NET-ohjelmistoprojekteista. Myös haastavampia projekteja on kerinnyt vuosien varrella osua vastaan.

Kaiken tekemisen keskiössä Adafyllä on oppiminen ja tiedon jakaminen: hiomme tapaamme tehdä asioita jatkuvasti. Tekijämme blogaavat aktiivisesti ja ovat jakamassa tietoa myös Microsoftin suurimmissa tapahtumissa, kuten TechDaysissä.

Miten edetä

Jos haet kokenutta tiimiä toteuttamaan tai ylläpitämään räätälöityä sovellusta, soita tai ota yhteyttä sähköpostilla.

Jos ensikontaktin jälkeen osaamisemme vakuuttaa, järjestetään Teams-palaveri ja sovitaan asioista tarkemmin.

Ota yhteyttä