Etsimme 2-3 kokenutta ohjelmistokehittäjää, joilla on Azure hallussa

Millainen homma?

Ohjelmistokehittäjän tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Azure-ympäristössä työskentelystä sekä osaamista ja kokemusta esimerkiksi seuraavista Azuren integraatiopalveluista sekä PaaS-alustoista:

  • Azure Service Bus
  • Cosmos DB
  • App Services
  • Logic Apps ja Functions

Jos kokemusta ei näistä luetelluista teknologioista vielä ole kertynyt, voi tehtävä kuitenkin olla sinulle sopiva. Sillä tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kyky omaksua nopeasti uusia teknologioita ja soveltaa niitä käytännön työssä. Eduksi on kokemus integraatioprojekteista sekä kiinnostus tekoälypohjaisten ratkaisujen kehittämiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa teknologian mahdollisuuksista innostuneessa työympäristössä. Meillä on tilaa kasvulle, kehitykselle ja uusien ideoiden toteuttamiselle. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden työskennellä etänä ja joustavat työajat työtehtävien sallimissa rajoissa.

 

Mikä firma?

Adafy Oy on jyväskyläläinen teknologiayritys, joka on tehnyt vahvaa ja kannattavaa kasvua alusta lähtien, jo vuodesta 2012. Kasvu jatkuu voimakkaana myös tänä vuonna, ja tämän vuoden alussa olemme ilolla rekrytoineet jo kolme uutta ammattilaista tiimiimme. Haluamme jatkaa menestystarinaamme vahvistamalla tiimiämme kokeneilla ohjelmistokehittäjillä, joilla on Azure-osaamista.

Adafyllä on matala organisaatio, työyhteisössä on vankkaa teknologiaosaamista ja kokemusta, mutta myös huumorintajua ja mukava henki. Tech-asioista keskustellaan joka päivä ja välillä kiihkeästikin, osaamista jaetaan matalalla kynnyksellä ja työ mahdollistaa uusien teknologioiden kokeilemisen ja soveltamisen.

Työskentely onnistuu viihtyisällä toimistollamme Jyväskylän keskustan tuntumassa, hybridinä tai kokonaan etätyöskennellen. Adafy tekee kannattavaa kasvua ja on sitoutunut jatkuvasti kehittämään liiketoimintaansa. 

 

Mitä siellä tehdään?

Adafyllä olemme pitkään erikoistuneet Azure-pohjaisiin integraatioratkaisuihin ja räätälöityihin sovellusratkaisuihin, kuten portaaleihin ja sisäisten prosessien automaatioihin. Olemme laajentaneet tarjontaamme nyt myös dataratkaisuihin, erityisesti hyödyntäen Microsoft Fabricia, sekä Azure AI -ratkaisuihin.

Tekoäly, erityisesti generatiivinen, kielimalleihin perustuva AI, on viimeisen vuoden aikana ollut kovasti pinnalla. On tärkeää huomata, että luonnollisen kielen avulla ohjattava tekoäly on vain yksi kerros AI-kentässä. Esimerkiksi Azuren ”tekoälykatalogissa” on hyödynnettävissä monipuolisia tekoälyratkaisuja, joita voimme hyödyntää projekteissamme. Tavoitteenamme on asiakkaille aidosti hyödylliset tekenologiaratkaisut, joissa tekoäly voi olla mukana monessa roolissa.

 

Mistä lisätietoa ja miten haetaan?

Lisää tietoa Adafystä työpaikkana löydät täältä

Voit soitella tai laittaa sähköpostia toimitusjohtallemme Satulle: satu.kuusinen@adafy.com / puh. 040 7327447

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille osoitteeseen ura@adafy.com

Kategoriat

Mitä on vastuullinen ja luotettava yritystoiminta? Meille se on sitä, että toimimme rehdisti asiakkaidemme, henkilöstömme...
Adafy on saanut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Suomen Asiakastieto Oy on analysoinut yrityksemme taloudelliset...
Me olemme vuonna 2012 perustettu 25 hengen teknologiayritys, joka tekee sekä asiakasprojekteja että omia teknologiaratkaisuja....

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja