DevOps

Näkemyksellisiä ratkaisuja ketterän kehityksen ja tuotantoympäristöjen yhteensovittamiseksi

Tarjoamme Azure DevOps konsultointia ja räätälöintiä yrityksen ohjelmistoprosessien mukaiseksi. Toteutamme myös Azure DevOps käyttöönottoprojekteja ja migraatioita.

Olemme nyt myös Microsoft Azure DevOps Gold Partner!

Mikä on Azure DevOps?

Azure DevOps on moderni ohjelmistokehityksen hallintaan tarkoitettu palvelu.
Palvelun avulla voidaan mm. hallita ja seurata työnohjausta, automatisoida sovellusten jakelu, kääntäminen ja suorittaa ohjelmistojen testaamista.
Palvelu toimii joko pilvipalveluna, tai omaan toimiympäristöön asennettavana on-site palveluna.

Azure DevOps konsultointi

Azure DevOps konsultoinnissa pyrimme parantamaan asiakkaan Azure DevOps käyttökokemusta mm. mukauttamalla sovellusta yrityksen kehitysmalliin. Toteutamme järjestelmäintegraatioita, jotka mahdollistavat kehitys- ja tuotantoprosessien tehokkaan toteuttamisen automatisoidusti. Olemme myös mielellämme osana rakentamassa yrityksen DevOps kulttuuri. DevOps-kulttuurissa pyritään korostamaan pieniä, monialaisia tiimejä, jotka työskentelevät itsenäisesti ja ottavat huomioon sovellusten loppukäyttäjät.

Mikäli haluat keskustella tarkemmin Azure DevOpsin mahdollisuuksista, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen panu.oksala@adafy.com

 

Azure DevOps käyttöönotto

Azure DevOpsin käyttöönotto lähtee yleensä, joko olemassa olevan työnohjaus / kääntöpalvelun korvaamisella, tai puhtaalta pöydältä, jolloin käyttöönotossa ei tarvitse huolehtia olemassa olevien järjestelmien migraatiosta. Työnohjausjärjestelmän migraatiossa lähdesovellukset ovat yleensä hyvin kirjavia, joista johtuen migraatio täytyy suunnitella ja toteuttaa aina yksilöllisesti yrityksen tietojärjestelmien pohjalta. Työnohjausta on voitu tehdä esimerkiksi Trellossa, Jirassa tai jopa sähköpostien kautta. Eri tietojärjestelmiin on olemassa valmiita migraatio työkaluja ja tarvittaessa sellainen voidaan luoda myös täysin räätälöityjen tarpeiden pohjalta.

Varsinaisen käyttöönoton jälkeen on erittäin tärkeää saavuttaa jatkumo, jossa Azure DevOpsin kehittämistä jatketaan osana tavallista ohjelmistokehitystä DevOps periaatteiden mukaisesti. Jatkuva kehittyminen on tärkeä osa yrityksen DevOps kulttuuria ja vain tällä tavoin voidaan saavuttaa kestäviä ratkaisuja. Käyttöönottoprojektin yhteydessä usein lähdetäänkin heti alusta alkaen painottamaan jatkuvaa kehittymistä ja oppimista. Työkalu itsessään ei tuo autuutta, mutta on hyvä apuväline yrityksen kehittämisessä.

Mikäli olet kiinnostunut Azure DevOpsin käyttöönotosta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen panu.oksala@adafy.com.

 

Uusimmat artikkelit aiheesta

Asiantuntijoidemme artikkeleita ja vinkkejä Azure DevOpsin maailmasta