.NET Core, Azure, Blazor ja muut Microsoft-teknologiat

Azure- ja .NET-alihankinta

Teemme Azure ja .NET-alihankintaa vankalla kokemuksella. Tarjoamme Microsoft-teknologioiden full-stack asiantuntijoita alihankintana lyhyisiin ja pitkiin hankkeisiin.

Tänä vuonna projekteissamme on yleisimmin käytössä olleet seuraavat teknologiat: ASP.NET Core 3.1, C#, Cosmos DB, Azure App Services ja Azure DevOps.

Ota yhteyttä

Adafy on Microsoft Gold Partner

Tarjoamme Azure ja .NET-alihankintaa

Full-stack asiantuntijoita Azure- ja .NET-alihankintaan

Microsoft .NET logo

.NET-alihankinta

Adafy tarjoaa kokeneita full-stack asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa Microsoft-teknologiat kuten .NET ja Azure ovat työvälineinä. Asiantuntijamme voivat toimia projektissanne arkkitehtinä tai osana sovelluskehittäjien joukkoa.

Adafyn asiantuntijat ovat olleet mukana Microsoft-teknologiaan keskittyneissä hankkeissa koko vuosituhannen. Lukuisten .NET ja Azure-projektien kautta käteen on jäänyt vankka kokemus teknologioista kuten ASP.NET Core, App Services, Cosmos DB, SQL Azure, Azure Service Bus ja Windows Forms & WPF.

Adafyn osaajien avulla ohjelmistokehityksenne saa vankkaa vahvistusta ja projektien onnistusmismahdollisuudet paranevat.

Azure ja .NET full-stack ohjelmistokehitys

Adafy tarjoaa kokeneita asiantuntijoitaan avuksi hankkeisiinne, joissa rakennetaan kokonaisia järjestelmiä Microsoft-teknologioilla. Tarjoamme koko sovelluskehityksen elinkaaren määrittelytyön kautta kehitykseen ja ylläpitoon. Olemme erikoistuneet .NET- ja Azure-pohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Tekijöillämme on pitkä kokemus onnistuneista .NET-ohjelmistoprojekteista. Myös haastavampia projekteja on kerinnyt vuosien varrella osua vastaan. Kaiken tekemisen keskiössä Adafyllä on oppiminen ja tiedon jakaminen: hiomme tapaamme tehdä asioita jatkuvasti. Tekijämme blogaavat aktiivisesti ja ovat jakamassa tietoa myös Microsoftin suurimmissa tapahtumissa, kuten TechDaysissä.

Adafyn asiantuntijoiden työkokemuksen taustat ulottuvat 90-luvun lopulle. Adafy lähti voimalla panostamaan Microsoftin Azure-pilvipalveluun vuonna 2012. Adafy olikin yksi Suomen neljästä Azureen keskittyneistä Microsoftin BizSpark Plus -yrityksestä. Viime vuosina .NET Frameworkin tilalle on vaihtunut .NET Core. Tietokantapuolella Cosmos DB on monissa tapauksissa korvannut aikaisemmin käytössä olleet SQL Serverin ja Oraclen.

Miten edetä

Jos haet full-stack osaamista alihankintaan, oli kyseessä sitten Azure tai .NET-hanke, soita tai ota yhteyttä sähköpostilla.

Jos ensikontaktin jälkeen osaamisemme vakuuttaa, järjestetään Teams-palaveri ja sovitaan asioista tarkemmin.

Ota yhteyttä

Uusimmat artikkelit aiheesta

Asiantuntijoidemme artikkeleita ja vinkkejä .NET-maailmasta