Erica Partners Oy

"Adafyn Azure-osaaminen ja palveluasenne vakuutti"

Erica Partners on pitkän linjan it-johtajan, Leena Kanervan yritys, joka tarjoaa asiantuntemusta digitaalisten toimintaprosessien kehittämiseen ja it-järjestelmien hankintaan.

Yhteistyö
Yhteistyö Adafyn kanssa käynnistyi projektissa, jossa Erica Partnersin asiakasorganisaatio uudisti toiminnalleen elintärkeän it-järjestelmän. Valmiin ratkaisun puuttuessa vaativassa projektissa päädyttiin räätälöityyn ohjelmistoratkaisuun. Tarjousvaiheessa Adafy erottui muista toimittajista ehdotuksella, joka vastasi hyvin asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Asiakkaan, Erica Partnersin ja Adafyn yhteistyössä toteutettiin monimuotoinen it-ratkaisu Microsoft Azure -alustalle, joka mahdollisti vikkelän rakentamisen ja helposti skaalautuvan it-ympäristön.

Miksi Adafy?
Tärkein syy Adafyn valinnalle oli se, että heillä on korkean tason asiantuntemus Azure-pohjaisista ohjelmistoratkaisuista. Asiakkaalle tehtyyn it-järjestelmään kuului asiakkaiden asiointiportaali sekä organisaation omia, keskeisimpiä työnkulkuja ohjaava monimuotoinen ERP-järjestelmä erilaisine käyttäjärooleineen.
Monimutkaisuudesta huolimatta projekti eteni suunnitelmien mukaan koko ajan aikataulussa. Keskusteluyhteys Adafyn ja asiakkaan välillä oli mutkaton, vaikka he työskentelevätkin eri paikkakunnilla. Kehittäjät olivat asiakkaan tavoitettavissa ja huomioivat hienosti asiakkaan toiveet ja muutostarpeet projektin kuluessa. Yhteistyö on sujunut mukavasti ja ketterästi Adafyn palveluasenteen ansiosta.
Kyky pysyä aikataulussa kertoo Adafyn hyvästä projektinhallinnasta – asiat tehdään luvatussa ajassa ja tieto kulkee kehittäjien välillä. Hyvä tiedonkulku ja joustavuus on kokemukseni mukaan juuri pienten ohjelmistotalojen vahvuus. Pienessä porukassa osaamisen ydin pysyy hyvin hallinnassa ja projektienhallinta on helpompaa vastuun jakautuessa selkeästi. Asiakkaalle välittyy tunne, että projekti on tekijöilleen tärkeä. Adafyn kanssa yhteistyössä toteutettu asiakasprojekti sujui niin mallikkaasti, ettei minulle tule mieleen yhtään kehittämisen paikkaa.”

Leena Kanerva
konsultti, Erica Partners Oy