Adafyltä ohjelmistokehittäjiä ja teknologiaosaamista Jydacomin tarpeisiin

Jydacom Oy on rakennusliikkeiden tarpeisiin kehitetyn laajan liiketoiminnan ohjausjärjestelmän toimittaja. Jydacomin ohjelmistot kattavat rakennusliikkeiden kaikki ydintoiminnot: tarjouslaskennan, tuotannon, taloushallinnon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinnan. Menestyvät ja kasvavat rakennusliikkeet käyttävät Jydacomin järjestelmiä liiketoimintansa hoitamiseen.

Jydacom on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan ohjelmistoja toimittavaa EG –konsernia. Lue Jydacomista lisää täältä.

Adafy on Microsoft -teknologioiden asiantuntijayritys. Toteutamme ohjelmistoja liiketoimintaprosessien tehostamiseksi ja toimimme kumppaneina tuotekehitystä tekeville ohjelmistotaloille.

Lue tarkemmin teknologiaosaamisestamme.

 

Yhteistyön lähtökohdat

Adafyn ja Jydacomin yhteistyö käynnistyi syksyllä 2022, kun Adafy tarjosi kaksi ohjelmistokehittäjää Jydacomin tuotekehitystiimiä vahvistamaan. Tarpeena oli löytää henkilöitä, joilla on Angular, C#, .NET 6, EF Core, ja SQL Server hallussa.  Adafyn ohjelmistokehittäjät työskentelevät suoraan Jydacomin ohjauksessa, kiinteänä osana Jydacomin kehitystiimiä.

Uusille ohjelmistokehittäjille on aina tavallinen haaste alussa alkaa ottamaan haltuun asiakkaan toimialan erityispiirteitä. Koska Jydacomilla on vankka osaaminen omalta erikoisosaamisalueeltaan ja alan ammattilaisia omasta takaa, sisältötukea on kuitenkin hyvin saatavilla. Töiden aloituksen aikaan osui myös Jydacomilla kehitysprosessin ja työkalujen uudistaminen, johon adafyläiset hyppäsivät suoraan mukaan. Tämä ei ole haitannut töiden käynnistymistä ja ensimmäisten kuukausien aikana uudet kehittäjät ovatkin päässeet hyvää alkuun Jydacomin ohjelmistojen parissa.

”Valitsimme Adafyn yhteistyökumppaniksemme tuotekehityksellemme, koska Adafyn teknologiaosaaminen vastaa Jydacomin tarpeita hyvin. Tiedämme, että meille töitä tekevien ohjelmistokehittäjien lisäksi adafyläisiltä löytyy laajasti Microsoft- ja Azure -teknologiaosaamista ja voimme tarpeen mukaan kääntyä heidän puoleensa myös rajatummissa erityiskysymyksissä. Tuotekehitystiimissä työskentely sujuu mutkattomasti yhdessä meillä aloittaneiden ohjelmistokehittäjien kanssa ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Timo Nirhamo

Director, Product Management

Jydacom Oy

”Teemme mielellämme yhteistyötä oman alansa vahvojen toimijoiden kanssa. Jydacomilla on pitkä historia rakennusliikkeiden johtavana ohjelmistotoimittajana ja on hienoa että me Adafyllä voimme olla kumppanina Jydacomin kehityksessä ja kasvussa.”

Satu Kuusinen

Toimitusjohtaja

Adafy Oy

Lisätietoja: toimitusjohtaja Satu Kuusinen, satu.kuusinen@adafy.com puh. 040 7327447

Kategoriat

Kiirehtiä vai odottaa? Tekoälyä puskee IT-maailmassa tällä hetkellä jokaisesta mahdollisesta kanavasta ja asian sivuuttaminen tuntuu...
Millainen homma? Ohjelmistokehittäjän tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmistokehityksestä ja Azure-ympäristössä työskentelystä sekä osaamista ja kokemusta...
Adafyn kasvua tukemaan Helmikuun alussa toivotimme tervetulleeksi uuden adafyläisen. Tommi Flink aloitti meillä Chief Revenue...

Varaa tapaaminen ja ilmainen tarvekartoitus

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ja sovitaan tehokas tapaaminen

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Satu Kuusinen, toimitusjohtaja
Mikael Koskinen, teknologiajohtaja