Adafy Academyssä hiotaan uusia timanttisia ohjelmistokehittäjiä

Työvoimapulasta kärsivällä ohjelmistoalalla on jopa 10 000 työntekijän vaje. Yritykset taistelevat kokeneista osaajista, mutta kaikille heitä ei riitä. Työuransa alussa olevia ja alan vaihtajia voisi olla paremmin tarjolla, mutta heillä taas koulutus ja kokemus eivät välttämättä riitä.

MICROSOFT- JA AZURE -pilviteknologioihin erikoistunut Adafy palkkasi viime vuonna viisi uutta työntekijää, yhteensä henkilöstön määrä on nyt 21. Tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävällä yhtiöllä on jatkuva haku päällä.

(Keskisuomalainen 5.2.2022), https://www.ksml.fi/paikalliset/4468120

Adafy Academy on Trainee-ohjelma, jonka kautta rekrytoimme tuoreita osaajia. Tarjoamme käytännönläheisen ja suunnitelmallisen harjoituspolun sekä alan ammattilaisten tuen. Trainee -ohjelmassa syvennetään osaamista Microsoft-teknologioihin, C#, .NET ja Azureen sekä ohjelmistokehitystyön työkaluihin ja menetelmiin.

Kesällä 2022 Adafy Academy suunnataan erityisesti alan korkeakouluopiskelijoille. Adafy Academy 2022 on kesäpesti, jossa ei huhkita heinäpellolla, vaan koodataan ja opitaan.

Lisätietoa: https://adafy.com/ura/kesapestin-kautta-ohjelmistokehittajaksi-adafy-akatemia-kiidattaa-sinut-microsoft-teknologioiden-azuren-ja-netn-osaajaksi/