Azure JKL puhujalista julkaistu!

Kiinnostus Jyväskylän suurinta kehittäjätapahtumaa kohtaan on innostunutta ja Azure JKL-tapahtumaan on ilmoittautunut osallistujia jo yli 50!

Azure JKL:n puhujalista on nyt julkaistu. Heitä kaikkia yhdistää pitkällinen kokemus Microsoftin sekä Azuren parissa. Tulemme kuulemaan puhujilta kokemuksia sekä esimerkkejä Azuresta, teemoista jotka saavat heidät innostumaan. He ovat kaikki myös kokeneita kouluttajia ja puhujia alan verkostoissa ja tapahtumissa.

Oskari Heikkinen
Oskari on Microsoft Data Platform MVP. Hänellä on mittava kokemus suurista data- ja analytiikkahankkeista Pohjoismaiden suurimpien yritysten parissa. Hän työskentelee yrittäjänä Datablinc Oy:ssä palvellen Microsoftin asiakkaita ja kumppaneita haastavissa data platform- ja analytiikkaprojekteissa. Oskaria voi myös seurata hänen Cloud Analytics -Youtube kanavallaan.

Jouni Heikniemi
Jouni toimii Microsoftin Regional Directorina sekä Devisioona Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän keskittyy asiakkaiden pilviympäristöjen ja -sovellusten konsultointiin ja ongelmanratkaisuun. Jounille Azure on tuttu jo vuodesta 2008 alkaen. Jouni myös tuottaa ja isännöi Microsoft podcastia Ikkunastudiota.

Jani Nevalainen
Jani on Mallow Oy:n perustajia ja Azure arkkitehti / advisor. Janilla on taustaa yli 25 vuotta Microsoftin eri kehitysalustoista embeddedistä pilveen ja hän on työskennellyt välillä Microsoftilla, välillä eri partnereilla. Tällä hetkellä hän työskentelee teollisuuden ja kaupan alan asiakkaiden kanssa, erityisesti IOT -ratkaisujen parissa. Jania voi seurata myös hänen Code Junkyard -blogissaan.

Jussi Roine
Jussi on toimitusjohtaja ja Senior Advisor North Advisorilla sekä Microsoft MVP. Jussi keskittyy työssään vaativiin Azure ja Power Platform-ratkaisuihin. Jussia voi kuulla myös podcastissa Ctrl-Alt+Azure.

Azure JKL on Jyväskylän suurin kehittäjätapahtuma, joka kokoaa yhteen Microsoft-teknologioista kiinnostuneet ohjelmistokehittäjät. Tarjolla on viimeisin tieto Azuren mahdollisuuksista Suomen parhailta asiantuntijoilta. Azure JKL auttaa kehittäjiä hyödyntämään Azuren tarjoamia palveluita tehokkaammin ja ottamaan askelia eteenpäin sen kanssa.

Azure JKL järjestetään hotelli Versossa Jyväskylässä (Kauppakatu 35, Jyväskylä) 11.11.2021 klo 9-16.

Tutustu puhujiin, teemoihin ja ohjelmaan ja ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa: azurejkl.fi

Tapahtuma on tarkoitettu ohjelmistokehityksen ammattilaisille jotka työssään tarvitsevat Microsoft-teknologioiden osaamista. Tilaisuuteen mahtuu 90 osallistujaa. Varaa paikkasi syksyn ykköstapahtumaan nopeasti!

Maksuttoman tapahtuman tarjoaa Adafy Oy.