Azure JKL kehittäjätapahtuma on täällä taas: 11.11.2021 Jyväskylässä!

Mitä, missä ja milloin?

Azure JKL on Jyväskylän suurin kehittäjätapahtuma, joka kokoaa yhteen Microsoft-teknologioista kiinnostuneet ohjelmistokehittäjät. Tarjolla on viimeisin tieto Azuren mahdollisuuksista Suomen parhailta asiantuntijoilta. Azure JKL auttaa kehittäjiä hyödyntämään Azuren tarjoamia palveluita tehokkaammin ja ottamaan askelia eteenpäin sen kanssa.


Tapahtuman teema on

Azure with Enthusiasm

ja puhujina Suomen eturivin asiantuntijoita jotka tulevat avaamaan itseään innostavia Azure-teemoja ja case -esimerkkejä.

Azure JKL järjestetään 11.11.2021 klo 9-16.

Tapahtumapaikkana on hotelli Verso Jyväskylässä

Tutustu puhujiin, teemoihin ja ohjelmaan ja ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa: azurejkl.fi

Tapahtuma on tarkoitettu ohjelmistokehityksen ammattilaisille jotka työssään tarvitsevat Microsoft-teknologioiden osaamista. Tilaisuuteen mahtuu 90 osallistujaa. Varaa paikkasi syksyn ykköstapahtumaan nopeasti!

Tapahtuma on maksuton.