Microsoft Gold Partner

Azure+Adafy -Akatemian kautta lisää osaajia

Meillä on jatkuva haku päällä: Azure- ja .NET -kehittäjille ja arkkitehdeille on hommia! Nämä osaajat ovat kovin kysyttyjä tällä hetkellä ja haluammekin vastata asiakkaidemme kehitystarpeisiin kasvavalla ja kehittyvällä joukkueella.

Yksi polku Adafylle on Azure Akatemia: Saranen Consultingin ja Microsoft Finlandin kanssa toteutettu rekrytointikoulutus, jossa tuore Junior Software Developer meillä saa koulutuksellisen tuen mm. Azure sertifikaattien suorittamiseen sekä harjoitusprojektien ja opiskelun kautta hyvän kiihdytyskaistan ohjelmistokehittäjän uralla.

Jos olet kiinnostunut, miten Sinun urapolkusi voisi Adafyllä edetä ja millaista osaamisen kehittymisen tukea voisimme tarjota, ota rohkeasti yhteyttä!

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja – satu.kuusinen@adafy.com