Mika Miinalainen liiketoimintajohtajaksi Adafylle

Adafy on luotettava, ketterä ja näkemyksellinen kumppani asiakkaidensa liiketoiminnan digitalisointiin, räätälöityjen tietojärjestelmien kehittämiseen ja tukeen. Emme vain vie asiakkaitamme Azure -pilveen, vaan varmistamme, että asiakkaamme saavat aitoja liiketoimintahyötyjä: myynti kasvaa, toiminta tehostuu, dataa hyödynnetään enemmän ja asiakaskokemus paranee. Olemme viimeisten vuosien aikana saaneet toimia luotettavana kumppanina mm. Tanalle ja Copart Suomelle.

Panostamme palvelujemme kasvuun ja liiketoiminnan kehitykseen. Jatkuvien kehityspalvelujen liiketoimintajohtajana on aloittanut Mika Miinalainen tällä viikolla. Mikalla on vahva tausta tietojärjestelmäkehityksessä: hän on työskennellyt pitkään vaativien finanssialan ohjelmistojen kehityksen parissa Digialla mm. teknisenä projektipäällikkönä ja tuotepäällikkönä sekä eri toimialojen asiakkuuksien parissa ja liiketoiminnan kehityksessä Cinialla projektipäällikkönä ja tuotantopäällikkönä. Koulutukseltaan Mika on tietojenkäsittelytieteen maisteri.


Toivotamme Mikan lämpimästi tervetulleeksi Adafylle!