Haemme Full Stack .NET & Azure -osaajia

Etsimme .NET ja Azure Full Stack -osaajia vahvistamaan joukkoamme. Haemme henkilöä, joka on jo ollut mukana työelämässä ratkomassa ohjelmistokehityksen visaisia ongelmia ja haluaisi jatkaa kehittymistään ohjelmistokehityksen ammattilaisena. Me Adafyllä teemme ohjelmistoratkaisuja eri toimialoille Microsoft-teknologioilla. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Copart Suomi, Tana ja Kojamo. Olemme Microsoft Gold Partner.

Meillä pääset toimimaan tärkeässä roolissa hyvinvoivassa työyhteisössä. Tiimillä yhdessä autamme toisiamme ja asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit asua myös muualla, etätyöt onnistuvat kyllä. Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut ovat osa adafyläisten arkea.

Millaisella osaamisella / taustalla menestyisit tehtävässä?

  • Microsoft-teknologioiden hyvä yleisosaaminen (> 3v työkokemus)
  • .NET ja .NET Core
  • ASP.NET Core
  • Azure-tuntemus

Näistä taidoista on hyötyä:

  • Blazor
  • Razor Pages
  • Tietokannat: Azure Cosmos DB ja SQL
  • Azure DevOps
  • Azure App Services
  • HTML & JS & CSS

Kehittäjämme Atte kuvailee työpaikkaansa näin:

“Adafylla en ole kokenut tarvetta vaihtaa työpaikkaa, sillä työ on monipuolista, yhteishenki on hyvä ja uuden oppimisen henki vahva. Meiltä löytyy hyvää osaamista ja kansainvälisen tason asiantuntijoita, joilta ottaa oppia.”

Kiinnostuitko?

Lisää meistä kuulet toimitusjohtajaltamme Satulta, sähköposti: satu.kuusinen@adafy.com puhelin: 040 732 7447. Voit myös tutustua Adafyn työntekijäetuihin sivujemme kautta.

Jos työ Adafyllä kiinnostaa, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen ura@adafy.com.