Adafy Oy:n hallituksen jäseneksi vuoden 2021 alusta Jussi Roine

Jussi Roineen mukaantulo vahvistaa Adafyn kasvua ja liiketoiminnan kehitystä. Adafyn tavoitteena on edelleen olla toimialariippumaton mutta teknologiariippuvainen – vahvasti Microsoft -teknologioihin ja erityisesti Azureen keskittyvä kasvuyritys.

Jussin ja Adafyn taustassa yhteistä onkin Microsoft-teknologiat, Azure sekä kasvuyrityksen luotsaaminen. Vuoden vaihteeseen asti Jussi toimi Microsoftilla Azure -kehittäjäyhteisön tukena Euroopassa ja Suomessa Developer Audience Leadina. Ennen Microsoftia Jussi on jo tehnyt jo pitkän uran IT-alalla yrittäjänä ja osakkaana. Hän oli yksi Onsight Helsingin perustajista, Onsightin sulautumisen jälkeen Sulavan osakas ja nyt North Advisorin perustajaosakas. Jussi on toiminut vuosia myös SharePoint Hyvät Pahat ja Rumat – tapahtuman taustajoukoissa ja nykyään hän isännöi myös Ctrl+Alt+Azure-podcastia.

”Olen innoissani liittyessäni Adafyn hallitukseen, seurattuani mielenkiinnolla yrityksen kasvua ja kehittymistä viime vuodet. Ihailen adafylaisten syvää ammattitaitoa ja oikeaa asennetta asiakkaiden palvelemiseen, ja pyrin omalta osaltani tuomaan kokemusta ja näkemyksiä tulevaisuuden haasteisiin.”, Jussi itse kertoo.

Adafyn hallituksen jäsenet vuoden 2021 alusta alkaen:

Mikael Koskinen, hallituksen puheenjohtaja

Jarkko Hakola

Jussi Roine

Toivotamme Jussin lämmöllä tervetulleeksi!