Haemme uusia Azure kehittäjiä!

Rakkautemme Azureen syvenee ja haemme uusia Azure-kehittäjiä tiimeihimme. Oletko kiinnostunut syventämään osaamistasi Azuren eri palveluista, .NET 5:stä, Blazorista tai Azure DevOpsista? Onko sinulla ennestän kokemusta Azuren hyödyntämisestä, .NET Coresta, .NET:stä ja ASP:NET Coresta sekä hyvä Microsoft-teknologioiden yleisosaaminen? Jos kyllä ja kyllä - tutustu työpaikkahakuilmoitukseemme ja ota rohkeasti yhteyttä! https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/12715696?utm_source=jobentry-published-email&utm_medium=email

Haemme uusia Azure-kehittäjiä!

Rakkautemme Azureen syvenee ja haemme uusia Azure-kehittäjiä tiimeihimme.

Oletko kiinnostunut syventämään osaamistasi Azuren eri palveluista, .NET 5:stä, Blazorista tai Azure DevOpsista? Onko sinulla ennestän kokemusta Azuren hyödyntämisestä, .NET Coresta, .NET:stä ja ASP.NET Coresta sekä hyvä Microsoft-teknologioiden yleisosaaminen? Jos kyllä ja kyllä – tutustu työpaikkahakuilmoitukseemme ja ota rohkeasti yhteyttä!

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/adafy-kokenut-ohjelmistokehittaja-net-azure-jyvaskyla-sdsuu-12715696