Toimitusjohtajana aloittanut Satu Kuusinen, Microsoft-teknologioihin perustuvaan tuote- ja palvelukehitykseen panostetaan

Adafy Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut Satu Kuusinen. Satu on koulutukseltaan EMBA ja psykologi ja hänellä on pitkä kokemus liikkeenjohdon eri tehtävistä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Väre Oy:n markkinointi- ja myyntijohtajana, sitä ennen Alva yhtiöissä (ent. Jyväskylän Energia) useammissa johtotehtävissä. Satulla on myös kokemusta organisaatiokulttuurin kehittämisestä, palvelukehityksestä ja brändeistä.

”Halusimme toimitusjohtajahaussa painottaa osaamista ja kokemusta, joka täydentää omaa vahvaa teknistä osaamistamme. Tavoitteenamme Adafyllä on edelleen kehittyä ja kasvaa Azure- ja .NET – asiantuntijayrityksenä sekä edetä Microsoft -teknologioihin perustuvassa tuote- ja palvelukehityksessämme. Satun johtamiskokemus sekä markkinoinnin ja myynnin osaaminen sopivat hyvin strategisiin kasvu- ja kehitystavoitteisiimme. Toivotammekin Satun ilolla tervetulleeksi Adafylle!”, hallituksen puheenjohtaja Mikael Koskinen toteaa. ”Satu on jo aloittanut perehtymisen liiketoimintaan, asiakkaisiin ja henkilöstöön. Hän tulee mukaan myös asiakastapaamisiin yhdessä tuttujen asiakasvastaavien kanssa”, Mikael jatkaa.

”Olen saanut rekrytointiprosessin aikana tutustua Adafyn hallitukseen, taustaan ja osakkaisiin jotka työskentelevät itsekin Adafyllä. Kova teknologinen osaaminen sekä tekninen näkemyksellisyys sekä kehitystavoitteet ovat tehneet minuun vaikutuksen ja uskon että Adafyllä on hienot tulevaisuuden näkymät. Olen todella innoissani aloittamassa uudessa tehtävässäni ja tapaan asiakkaita myös erittäin mielelläni. Palvelukehityksemme ja kasvumme pohjautuu vankkaan Adafylle kertyneeseen kokemukseen, mutta samalla myös asiakkaidemme tarpeisiin. Minulle on ilo päästä perehtymään itselleni uusilla toimialoilla toimiviin asiakkaisiin. Palvelukehitysajatuksistamme tulen mielelläni juttelemaan sekä vanhojen että uusien asiakkaiden kanssa.”, Satu kertoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Satu Kuusinen, p. 040 732 7447, satu.kuusinen@adafy.com
Hallituksen puheenjohtaja Mikael Koskinen, p. 040 592 8946, mikael.koskinen@adafy.com