LEAP 2018 lähestyy

Jännittää. Pitää loikata Redmondiin.

LEAP 2018 on Microsoftin järjestämä, erityisesti pohjoismaalaisille ohjelmistökehittäjille ja -arkkitehdeille suunnattu seminaari. Tapahtuma järjestetään Microsoftin pääkonttorilla Redmondissa. Päätimme Adafylla osallistua tämän vuoden ohjelmaan yhden hengen ryhmällä, ja pitkällisen pohdinnan jälkeen lähettilään pesti osui minulle.

LEAP:in viisipäiväinen ohjelma painottuu Azureen. Kullakin päivällä on oma yläotsikkonsa, jonka aihepiiriin päivän aikana syvennytään. Seminaarin puhujien titteleiden joukosta löytyvät mm. Azuren CTO sekä meidän kaikkien lapsuuden unelma-ammatti Distinguished Architect. On siis lupa odottaa syvällistä ja asiantuntevaa puhetta Azuren ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista. Lisätietoa tapahtumasta löytyy tältä sivustolta: https://www.microsoft.com/nb-no/leap/default.aspx#

Aion kirjoittaa seminaarin annista muutaman pidemmän blogipostauksen. Lisäksi tarkoitus olisi kirjoitella ytimekkäämpiä viisauksia (toimitusjohtajamme sanoin ”nanoblogeja”) Twitteriin tunnuksella @jakiiskinen. Hashtagina käytetään ainakin ihan itse keksimääni #anttiloikkaa (leap… loikka… hehheh… huoh…), ja tarpeen mukaan muitakin, toivottavasti yhtä nokkelia tunnisteita. Tapahtuman oma hashtag on #msftLEAP, joten sitäkin vaan seurantaan.

Edessä on siis mielenkiintoinen viikko. Kunhan nyt ensin selviän lentomatkasta Helsinki-Reykjavik-Seattle: viimeinen pätkä on aikataulun mukaan lähes kahdeksan tunnin rupeama, joten allekirjoittaneen kokoluokka huomioiden luvassa lienee ahtauden ja liikkumattomuuden tuomaa tuskaa ja epätoivoa oikein roppakaupalla. Uskon kuitenkin, että matka on pienen kärsimyksen arvoinen.

Palataan parin päivän päästä asiaan.