IT-alan opiskelija – Haluatko kehittyä Microsoft-teknologioiden asiantuntijaksi edelläkävijätiimissä?

Edit: Haku on päättynyt. Saimme lukuisia hakemuksia, joista haastattelimme 13 henkilöä. Näistä valitsimme joukkoomme kaksi loppuvaiheen opiskelijaa, jotka aloittivat Adafyllä 26.2.18. Kiitos kaikille hakijoille!

Adafy Oy:llä haemme kehittymishaluista juniori-kehittäjää oppimaan uusia teknologioita ja vahvistamaan yritystämme kasvussa. Kanssamme pääset toteuttamaan uutta ASP.NET Core 2.0 portaalia, joka toimii Microsoft Azure -palvelun PaaS –ratkaisuissa. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kasvaa Microsoft-ammattilaiseksi!

Meillä on mukava ja asiantunteva 12 hengen tiimi, jossa yhdessä autamme toisiamme ja ennen kaikkea asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Toimistomme sijaitsee Innovassa, Jyväskylässä.

Etsimme IT-alan opiskelijaa, jolla on osaamista C#:sta (tai muusta ohjelmointikielestä) sekä perusosaamista web-teknologioista (HTML, Javascript, CSS), mutta emme edellytä aiempaa työkokemusta alalta. Tarjoamme tuntityösopimusta, joka voidaan joustavasti mitoittaa opiskelun aikatauluihin. Aloituksen ajankohdasta sovitaan yhdessä. Lisätietoja tästä opiskelijarekrystä antaa toimitusjohtajamme Liina, p. 050 4065250.

Jos uuden kehittäminen pilviympäristössä kiinnostaa, niin hakemusta kannattaa laittaa pian tulemaan osoitteeseen ura@adafy.com, sillä aloitamme haastattelut jo tammikuussa 2018.