inPulse Works Oy on myynyt kiinteistövälitystoimialan ohjelmistonsa Adafy Oy:lle

TIEDOTE

14.4.2016

inPulse Works Oy on myynyt kiinteistövälitystoimialan liiketoiminnan Adafy Oy:lle

inPulse Works Oy ja Adafy Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa inPulsen kiinteistövälitystoimialan liiketoiminta ja ohjelmistojen oikeudet siirtyvät tällä päivämäärällä Adafy Oy:lle. Liiketoimintakaupan mukana ei siirry henkilöstöä eikä sillä ole henkilöstövaikutuksia.

– Tämä liiketoimintakauppa on meille strateginen valinta ja sen myötä voimme panostaa vahvemmin ydinliiketoimintaamme. Asiakkaillemme toimitamme jatkossakin innovatiivisia liiketoiminnan prosessien automatisoinnin, sähköisen asioinnin sekä raportoinnin ja seurannan it-ratkaisuja. Olemme tyytyväisiä voidessamme nyt keskittyä näiden jatkokehittämiseen ja uusien tuotteiden sekä palveluiden innovointiin. Vastaavasti kiinteistöalan ohjelmistot saavat uuden ja toimialan ratkaisuihin investoivan omistajan ja kehittäjän. Tässä kaupassa voittajina ovat asiakkaat, linjaa inPulsen toimitusjohtaja Jari Parkkisenniemi.

– Olemme erittäin hyvillä mielin toteutuneesta liiketoimintakaupasta. Uusi liiketoiminta on merkittävä panostus meiltä ja se tulee toimimaan kriittisenä osana yrityksemme tarjontaa tästä eteenpäin. Tulemme panostamaan huomattavasti tämän ohjelmistokokonaisuuden kehittämiseen ja näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia palveluita ja varmistamaan, että ohjelmistot jatkossakin vastaavat heidän tarpeisiinsa hyvin, kommentoi Adafyn toimitusjohtaja Mikael Koskinen.

Lisätietoja:      

Jari Parkkisenniemi, toimitusjohtaja, inPulse Works Oy, 050 355 5087,

jari.parkkisenniemi@inpulse.fi, www.inpulse.fi

Mikael Koskinen, toimitusjohtaja Adafy Oy, 040 592 8946,

mikael.koskinen@adafy.com, adafy.com

inPulse Works Oy on 2010 perustettu ja vakaasti kasvava ohjelmistoyritys, joka työllistää 57 asiantuntijaa. Yhtiöllä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Asiakkaita ovat mm. Jyväskylän Energia, Helen Sähköverkko, Vantaan Energia, Pohjois-Karjalan Sähkö, Hyvinkään Lämpövoima ja Atria. inPulse Worksin liikevaihto vuonna 2015 oli 4,1 miljoonaa euroa.

Adafy Oy on Jyväskylään vuonna 2012 perustettu kasvava ja vakavarainen Microsoft-teknologioihin keskittynyt ohjelmistoyritys. Adafy työllistää 8 asiantuntijaa Jyväskylässä ja Tampereella ja yhtiön liikevaihto on 0.5 miljoonaa euroa. Adafyn asiakkaita ovat mm. Digia Oyj, Buildercom Oy ja Jyväskylän Yliopisto.